Je nagels in een koninginnedagtintje

Koninginnedag 2013 komt eraan, de laatste voorlopig. En om die dag in stijl te vieren, moet je ook wat betreft nagels en accessoires wel een beetje uitpakken, vonden wij. Vandaar dat de dames van Anneliesje.nl even in de nagellaklade zijn gedoken en hebben zitten kliederen dit weekend.

Nu hebben we allemaal geen spectaculaire nail art gemaakt, maar het gewoon simpel gehouden. Zo kom je er tenminste ook uit als je weinig tijd hebt om je nagels te doen. Wel heb ik nog wat linkjes van andere leuke blogs over nail art erin gestopt, dus lees vooral ff verder!

Simpel, goedkoop en oranje

Nynke doet het deze koninginnedag met de nagellak van de HEMA. Ik heb ze zelf ook al in een bak zien liggen, kost weinig, maar dan heb je wel een spectaculair oranje nagellak, die volgens Nynke echt prima smeert en met twee laagjes prima dekt. Dus, trek je jaszakken binnenstebuiten en ga met de euro’s die daar uit rollen ff langs de HEMA.

Met een randje

Het volgende trucje, van Marieke, kun je met elke kleur uiteraard doen. Zij deed eerst een oranje basislaagje, met een wit streepje erboven. Wil je meer afwisseling, dan kun je natuurlijk ook rood, wit, blauw en oranje afwisselen.

Dat spant de kroon!

Ikzelf ben ook lekker met kleurtjes in de weer geweest, en heb ook goud erin gegooid, de kleur van de kroon. Op mijn linkerhand kreeg ik op bijna elke nagel een redelijk aardig kroontje getekend, op mijn andere hand heb ik met name gouden streepjes getrokken, omdat ik met links niet zo goed kan tekenen (en dat voor iemand die linkshandig is). Ik denk dat iemand met handige tools (stripers bijvoorbeeld) veel mooiere kroontjes kan tekenen, maar toch.

Even iets anders

Uiteraard kun je het ook simpel houden en gewoon oranje, goud, rood, wit en blauw op je nagels smeren zonder poespas. Maar wil je echt even lekker kliederen en knutselen, dan kan ik je de volgende blogs aanraden:

Spetterende koninginnedagnagels ByAranka

Vlaggetjes en dots van Beautynailsfun

Vlaggetjes van Life & Cookies

Allemaal dingen die ik zelf uitgebreid wil gaan proberen, met name de spetterende van Aranka, want die vind ik echt heel gaaf, al lees ik in de reacties dat de meesten het too much vinden. Ik niet!

Anyway, ik wens je veel plezier tijdens Koninginnedag en vergeet dus niet je nagels te lakken en mij foto’s te sturen! Kan ook via Facebook..

Annelies Verhelst (102 Posts)

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...


Author Description

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...

No Responses to “Je nagels in een koninginnedagtintje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*