Feelgood in de bioscoop: Pak Van Mijn Hart

Lange tijd was de bios een van mijn favoriete hangouts. Meerdere keren per week? Prima! Met onze Unlimited pas gingen vrienden en ik vaak regelmatig een filmpje bekijken. Want in de bios is dat nu eenmaal leuker dan thuis. Noodgedwongen (lees in de verste verte geen Pathé hier in de buurt) stopte ik mijn abonnement vorige maand, maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds graag op bezoek ga. 

Helemaal de komende maanden, als het koud is buiten en het heel goed vertoeven is in zo’n bioscoopzaal. Met van die heerlijke winterse feelgood films à la Alles is Liefde. Ik zwicht er meteen voor. En laat er nu net een hele fijne aan zitten te komen: Pak Van Mijn Hart (regie: Kees van Nieuwkerk). Benja, Fedja, Chantal en Halina hebben de hoofdrollen in deze romantische komedie waarin het draait om een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ja ja, spanning gegarandeerd!

6 november in de bioscoop

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Feelgood in de bioscoop: Pak Van Mijn Hart”

 1. 16/10/2014

  Claudia Reply

  Ik ken deze film helemaal niet! Het klinkt wel leuk :) Ik zou ook dolgraag een Unlimited pas willen, maar ik woon ook niet in de buurt.

  • 17/10/2014

   Anouk van Eldik Reply

   Ja, jammer is dat he! Het is anders zo ideaal. Verhuizen dan maar. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*