3 x mijn favoriete jumpsuit

Al vanaf jongs af aan ben ik dol op jumpsuits. Je hoeft niet na te denken of je bovenstukje wel bij de broek of rokje past. Dat is al het eerste pluspunt. Toch kun je een jumpsuit prima combineren met een net jasje of een stoer leren jack. Voor de zomer (ik verlang echt naar de zomer) heb ik mijn favoriete jumpsuit op een rijtje gezet.

1. Deze basic jumpsuit is perfect voor het voorjaar. Geschikt voor een zakelijk bespreking, in combinatie met een jasje en een mooie ketting. Ook is het echter geschikt voor een feestje met een leuke pumps, lange oorbellen en een clutch.

jumpsuit 2

2.  Fantastisch voor de zon is deze playsuit, want eigenlijk is het geen jumpsuit. Van deze outfit krijg je spontaan de zomer in je bol . Grote zonnebril op en een paar eenvoudig slippers ben je in één keer klaar voor een dag naar het strand of een middag op het terras

Jumpsuit 1

3. Ben je nog op zoek naar een outfit voor het festivalseizoen? Dan moet je eens naar deze jumpsuit met een bohemian look. Het witte bovenstukje zorgt voor een bijzondere outfit. Ook handig is dat de achterkant nog verzegeld is met bandjes. Zo voorkom je dat de bovenkant los valt als jij net lekker staat te dansen op een fantastisch nummer.

jumpsuit 3

Al deze jumpsuits komen van de webshop van Fashion by Demi. Ze zorgen voor een verzorgde en complete outfit, in één keer. Scheelt jou ‘s morgens weer tijd, omdat je niet hoeft na te denken over een geschikte outfit.

Draag jij wel eens een jumpsuit?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “3 x mijn favoriete jumpsuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*