Trend: Festival outfit

Vorige week was het tijd voor het eerste festival van het seizoen: Kingsland Festival. Gisteren vierden we de vrijheid op het Bevrijdingsfestival en komende maanden zullen er nog meer buiten feestjes gaan plaatsvinden. Ik blijf het heerlijk vinden; muziek, drankjes, gezelligheid en (hopelijk) een zonnetje. De voorpret begint vaak al met het bedenken van de perfecte festivaloutfit en dat is niet altijd even makkelijk.

Worst case scenario

De moeilijkheid zit hem vaak in het Nederlandse weer wat vaak erg onbetrouwbaar en wisselvallig is. Door de jaren heen heb ik geleerd dat er maar een manier is om hier flexibel mee om te kunnen gaan en dat is door veel laagjes te gebruiken. Bij mij begint dit vaak met een top met spaghetti bandjes en daarover heen draag ik vaak een sweater of trui. Zit comfortabel en als je hem uit doet, kun je hem gemakkelijk om je middel knopen.

Zon, zonner, zonst

Gelukkig zijn er ook dagen waarop al die voorzorgsmaatregelen níet nodig zijn en we gewoon in shorts kunnen feesten. Wanneer dit scenario zich voor doet, word de voorpret helemaal een feestje. De boots worden ingeruild voor sandalen en zonnebrandcreme is een must. Shorts (met borduursels, voor net dat beetje extra) zijn op deze dagen favoriet en dan het liefst eentje met een hoge taille. Top met streepjes erop en een sweater met bijpassende statement tekst mag ook niet ontbreken. Ik ben klaar voor een feestje!

Inspiratie nodig? Ik maakte een selectie van de leukste festivalitems. Denk hier zelf live muziek, een biertje (of mojito), foodtrucks, gezellige mensen en een zonnetje bij en we hebben wat mij betreft alle ingrediënten voor een geslaagd festival!

festival outfit

Sandalen 64,99 | Riem 11,99 | Shorts 29,99 | Top 6,99 | Sweater 19,99
Ook nog op zoek naar leuke festival items? Met de code Verrassend Genoeg shop je t/m 18 juni met 15% korting bij Sacha!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “Trend: Festival outfit”

  1. Ik vind de shorts erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*