NEW: Metallic loafers

Weet je nog die zomer van 2017? Ja dat was een mooie dag! Oké, ik mag geen grapjes maken over het ietwat magere zomerweer en ik mag al helemaal niet klagen dus dit was ook meteen het enige wat ik er over wilde zeggen. En dat mijn sandaaltjes in de koffer blijven totdat we in Bali zijn (wat nog 1.5 maand duurt, tot mijn spijt).

Gelukkig kan ik mij tot die tijd, en na die tijd ongetwijfeld ook nog, erg goed vermaken met mijn loafers. Ik had al een zwart leren paar, maar omdat ik deze dag in dag uit droeg ging ik overstag en overtrad mijn eigen regel. De regel die luidt ‘geen twee paar dezelfde schoenen, óók niet in een andere kleur’. Maar als ze zo fijn zijn én verkrijgbaar in metallic blauwgroen mag je best een uitzondering maken toch?

Team metallic loafers

Ze passen overal onder; ze maken een boyfriend jeans chic en ook die ripped jeans kan ineens prima naar kantoor gedragen worden. Voor een avondje uit zijn ze overigens ook héél geschikt want er kunnen heel wat danspasjes mee worden gedaan heb ik ondervonden. Nog meer pluspunten? Ze doen het uitstekend op flatlay foto’s, de complimenten tijdens een shopsessie vliegen je om de oren én je voelt je voor een dag een Parissiene. En stiekem willen we toch allemaal het stijlgevoel van de Franse vrouw? Die sandalen komen in Bali wel weer van pas, voor nu ben ik team instappers. Hands up voor loafers!

metallic loafers

metallic loafers

Heb jij de metallic loafers ook al toegevoegd aan je schoenencollectie?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

4 Responses to “NEW: Metallic loafers”

 1. 20/08/2017

  Teddy Reply

  Wat zijn ze leuk!

 2. 21/08/2017

  Kim Reply

  Die zijn leuk!

 3. […] was liefde op het eerste gezicht. Anouk schreef al een compleet artikel over metallic loafers, maar deze neon-roze beauty’s maken alles waar wat er in het artikel staat. In het voorjaar […]

 4. […] de metallic loafers is dit een toevoeging aan je inboedel die je gewoon moet hebben voor dit najaar! En even voor de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*