Mijn favo dikke truien

Terwijl Anouk nu in Bali zit, is het hier in Nederland weer echt dikke truien weer. Het waait hard en regent soms nog harder. Verkleumen van de kou wil natuurlijk niemand dus een dikke trui is een must. Laten we ook even eerlijk zijn, het liefst lopen we het hele jaar in een dikke trui. Nu is het seizoen aangebroken dat het maatschappelijk geaccepteerd is om in een slobbertrui te lopen in het openbaar en daar moeten we van gaan genieten!

Wat dacht je van deze coltrui van Costes, hiermee is je outfit direct af en heb je geen sieraden meer nodig. Het is de ultieme combinatie tussen chique en comfortabel. Deze dikke trui staat dan ook zeker op mijn verlanglijstje voor de koude winter maanden.

Zie je je zelf al zitten op de bank met een kopje thee of warme chocolademelk, lekkere koekjes en een goed boek? Ik wel als ik deze trui zie! Dit type trui zorgt er voor dat ik dol ben op de winter. Past perfect op iedere spijkerbroek. Eenvoudig zonder dat het te basic en fantasieloos wordt. Met deze dikke trui van Anna Field rock jij de winter.

Zijn die effen truien en eenvoudige patroontjes iets te saai en standaard voor jou? Kijk dan eens naar deze geborduurde trui van Zara. Het donkere van de winter wordt opgefleurd door een kleurrijk bloemen patroon. Zo geef jij een beetje meer kleur en stijl aan jou perfecte winter outfit.

Voor mij is het duidelijk: mijn spaarpotje moet maar weer op de kop. Deze dikke truien zijn de perfecte investering voor mijn kledingkast en zullen nog lang mee kunnen gaan. Misschien moet ik maar eens iemand lief aan gaan kijken voor een vervroegd sinterklaas cadeautje.

Hoe ziet jou perfecte winter trui er uit?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “Mijn favo dikke truien”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*