NEW IN: Spring items

Laten we vooral even door de regen, hagel en kou heen kijken en vasthouden aan de goude oude ‘na regen komt zonneschijn’ regel. De zomer komt eraan! En ik snap best dat zoiets groots niet altijd zonder slag of stoot kan gaan. Neemt niet weg dat we niet alvast van de voorpret kunnen genieten toch? Door nieuwe items te shoppen en je zomervakantie te boeken bijvoorbeeld!

Die zomervakantie laat bij ons nog even op zich wachten (lees: nog behoorlijk even, want deze staat in oktober gepland), maar met shoppen kan ik in ieder geval wel slagen. En dan maar hopen dat dat zonnetje zich straks wat vaker laat zien zodat die blote benen ook geshowd kunnen worden búiten het pashokje.

Het roze denim rokje was liefde op het eerste gezicht vanwege de kleur en de stoere look. Ook op de jurk was ik op slag verliefd en deze komt perfect van pas voor een bruiloft van vrienden die over een maand plaatsvindt. Beide items zijn afkomstig van H&M (jurk uit de sale).

Schermafbeelding 2017-04-25 om 13.04.49 Schermafbeelding 2017-04-25 om 13.04.32

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

3 Responses to “NEW IN: Spring items”

 1. 25/04/2017

  Irma Reply

  Dat rokje vind ik heel erg leuk, vooral hoe je ‘m gecombineerd hebt!

 2. 25/04/2017

  Lotte Reply

  Erg mooi jurkje! Die pasteltinten staan je mooi!

 3. Wat een leuk jurkje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*