OOTD: Teddy coat & laarsjes met slangenprint

Twee jaar geleden liep ik de perfecte laarsjes tegen het lijf: enkelhoogte, buckel boots (dus met gespen), leer én panterprint. Nog steeds ben ik verliefd op deze beauty’s en menigeen met mij ben ik inmiddels achter want ze leveren heel wat complimenten op. Toch wordt het wat saai om dag in, dag uit dezelfde laarsjes te dragen en dus was ik op zoek naar een nieuw exemplaar.

Geen gewone zwarte biker boots dit keer, maar laarsjes die net even anders zijn. Een beetje opvallend, maar wel draagbaar. Na een lange zoektocht waren ze daar dan eindelijk: nieuwe bucket boots met slangenprint dit keer! Wel zo leuk voor de afwisseling en minstens zo tof als mijn ‘oude’ panterexemplaar. Ze zitten erg fijn en ik vind ze heel gaaf staan met een zwarte skinny jeans. Ook leuk voor de feestmaand met een mooi kerstjurkje. Ik kan stiekem niet wachten tot het december is en we de kerstboom in huis kunnen halen. Zo gezellig altijd!

Hond Liv is ook heel enthousiast en doet daarom een erg succesvolle photobomb waarbij ze haar net nieuwe aangeleerde kunstje toont: POOT. Mijn teddy jas houdt mij warm tijdens dit koude november weekend, m’n sailor petje beschermt mij tijdens een regenbui en met mijn nieuwe laarsjes aan ga ik een heerlijk weekend tegemoet. Boswandelingen, bezoekje aan de Ikea, lunchen, warme chocolademelk mét slagroom drinken, bowlen en een Netflix marathon (met houtkachel aan!) op een luie zondag.

Tot later en een dikke poot van Liv!

Hebben jullie nog leuke weekendplannen? 

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “OOTD: Teddy coat & laarsjes met slangenprint”

  1. 25/11/2017

    Teddy Reply

    Wat een leuke laarsjes! En die jas, alleen de naam al haha

  2. 26/11/2017

    Lana Reply

    Leuke laarsjes en vind je teddy coat ook heel nice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*