Opbergen sieraden en make-up

Als klein meisje liep ik al het liefst in de Bijou Brigitte (de goedkope/kitcherige ‘juwelier’) rond te kijken en met regelmaat gaf ik al mijn zakgeld uit aan nieuwe schatten. Van grote hangers tot kettinkjes, armbanden en ringen. Een meisjemeisje is nu eenmaal dol op alles wat glimt en daar is vandaag de dag nog niets aan verandert. Aan mijn smaak gelukkig wel. 

Ik typ deze blogpost met zes ringen om mijn vingers, een armband, horloge, oorbellen én ketting. Vrij veel voor iemand die altijd het hardst schreeuwt dat Less More is. Misschien juist daarom; ik kan met een gerust hart kiezen voor een ietwat saaie en weinig uitblinkende outfit.

Orde in de chaos

Mijn vriend werd tot voor kort redelijk gek van de chaos in onze kleedkamer. Bij ons geen walk-in-closets die je op Pinterest ziet (clean, opgeruimd en overzichtelijk) want wij, of misschien moet ik zeggen ik, heb gewoon te weinig ruimte. Best vreemd als je na gaat dat ik een jaar geleden nog in een mini appartement in Groningen woonde en nu een heuse kleedkamer tot mijn beschikking heb, maar dat terzijde.

Tijd voor orde! Te beginnen bij de sieraden want die lagen her en der verspreid door de kamer en op zowel de kast, vensterbank, het nachtkastje als de strijkplank. Niet even handig en daar moest dus verandering in komen. Ik zag wel regelmatig sieradendoosjes voorbij komen, maar vanwege de inefficiënte indeling en het lelijke uiterlijke liet ik deze altijd aan mij voorbij gaan.

Je sieraden opbergen

Tot gisteren, want toen ontving ik de Jewellery Box Sieradendoos van Menu Design. Eindelijk eens een designer, dank je wel Theresa Arns, die snapt dat wij vrouwen ruimte nodig hebben voor al onze schatten én waarde hechten aan een mooie box.

De sieradendoos is gemaakt van zwart (ook verkrijgbaar in wit) eikenhout en genoeg opbergruimte voor sieraden of make-up zonder dat het een rommeltje wordt. Er zit zelfs een deksel met spiegel bij zodat je de doos veilig en stofvrij kunt afsluiten. Wist je trouwens dat wij vrouwen gemiddeld wel meer dan vijf keer in de spiegel kijken? Design spiegels zijn dus een onmisbare woonaccessoire!

FullSizeRender-1 FullSizeRender-2 FullSizeRender-3 FullSizeRender-4 FullSizeRender

Hoe berg jij je sieraden (en/of make-up) op zonder dat het een troep wordt? Let me know!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

3 Responses to “Opbergen sieraden en make-up”

 1. 31/03/2017

  Kim Reply

  Oh wauw wat een mooi systeem! Ik heb voor mezelf nog steeds niet het perfecte systeem gevonden om mijn sieraden op te bergen.

 2. 31/03/2017

  Teddy Reply

  Oh dit is echt handig!

 3. 03/04/2017

  Lotte Reply

  Wauw! Deze is heel erg mooi en inderdaad super handig met die bakjes, deksel EN spiegel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*