Tassentic: leren shopper

Vroeger (vanaf welke leeftijd mag je eigenlijk vroeger zeggen? ik voel mij altijd gigantisch oud wanneer ik dit woord gebruik) shopte ik er fanatiek op los. Zodra het kleedgeld binnen was, gingen mijn zus en ik met mijn vader mee naar Den Haag of Utrecht. Hij om te werken en wij om te shoppen. De hele dag winkel in, winkel uit met als resultaat enorm veel aankopen. Op de terugweg bekeken we elkaars buit en van de helft van de items wist je dan al niet meer dat je ze gekocht had. Iets met kwantiteit boven kwaliteit.

Meer is niet altijd beter

Gelukkig word je wijzer met de jaren en nu weet ik dat je A. niet per se blij wordt van meer, meer, meer B. sowieso niet blij wordt wanneer het na een keer wassen al gedaan is met je ‘nieuwe’ item en C. dat het milieu al helemáál niet blij is met die enorme hoeveelheid kleding en accessoires die wij kochten (of kopen). Tot zover mijn argumenten tegen kwantiteit.

De tassentic continues

Nog even terug naar die aankopen van vroeger he, er zaten ook altijd een paar tassen bij. Toen al had ik een tassentic en die is nooit weggegaan. Inmiddels kies ik voor kwalitatieve leren tassen met weinig poespas. Zo weet ik namelijk zeker dat ik niet snel uitgekeken raak op de tas en de tas past vaak bij (bijna) alle outfits.

Mijn nieuwe baby

Zijn jullie al bekend met het merk Cowboysbag? Ik kende het merk van naam, maar had zelf verder nog geen ervaring met het merk. De tassen worden verkocht bij Brandfield. Vrijwel meteen viel ik voor de leren shoppers vanwege het mooie en strakke design, het draagcomfort en de inhoud. De inhoud vind ik altijd wel een belangrijk ding want ik wil bij mijn tas voor dagelijks gebruik graag ruimte hebben voor mijn agenda, ietwat grote portemonnee, fles water, telefoon, oplader, lippenstick en nog 101 andere essentials. ;)

Ik koos voor de shopper in de kleur blauw. Net even wat minder standaard dan zwart, maar minstens net zo mooi en makkelijk te combineren. En laat blauw ook nog eens een van de trendkleuren voor het najaar zijn. Happy autumn!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Tassentic: leren shopper”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*