Sim Only of een ander abonnement?

Na twee jaar onafscheidelijk (nou ja, bijna dan ;)) te zijn geweest met mijn iPhone 6 merkte ik dat de batterij op was. Tijd voor een nieuw toestel dus! Als Apple fan was ik niet van plan om van de iPhone af te stappen, maar ik vond het wel even een lastige keuze: welke iPhone en ga ik voor een Sim Only of een ander abonnement? Inmiddels heb ik mijn nieuwe vriendin verwelkomd en ben ik errug blij met mijn keuze. Sta je ook voor een zelfde dilemma? Lees dan even mee. 

Wat zoek je in je nieuwe vriend(in)?

Tja, het is eigenlijk niets anders dan Tinderen. Bepaal voor jezelf wat jij belangrijk vindt voor je nieuwe partner in crime, want dat scheelt je een hoop getreuzel. In mijn geval was dat een uitgebreid geheugen, een goede camera, een lekkere snelheid en hij moest nog in mijn broekzak passen. Ja, ik ben dus zo’n halve kerel die haar telefoon regelmatig in haar broekzak heeft. I know, niet charmant én niet vriendelijk voor je jeans maar wel zo praktisch.

Met mijn eisenlijstje op zak ging ik op zoek naar een match made in heaven en die vond ik in de iPhone 8. Met een geheugen van 64gb groot genoeg voor heel wat apps en foto’s/video’s en dit toestel beschikt over een 12 mp camera. De kleur werd wit met rosé goud en het was liefde op het eerste gezicht.

Liever in een keer betalen

Een heel klein moment dacht ik even aan die knappe iPhone X maar bij het zien van dit prijskaartje (1000 euro +) was ik meteen genezen. De iPhone 8 was een stuk betaalbaarder en dat plezier gunde ik mijn portemonnee wel. Ik had al besloten dat ik het liefst weer voor een Sim Only abonnement ging want ik betaal liever eenmalig een groot bedrag dan dat je twee jaar lang iedere maand een beetje pijn hebt.

Een nieuw hoesje om mijn baby goed te beschermen (extra belangrijk aangezien de iPhone 8 volledig van glas is) en klaar voor een fijne vriendschap!

Kies jij voor Sim Only of een ander abonnement? Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “Sim Only of een ander abonnement?”

  1. 16/03/2018

    tecnicossermitec Reply

    Thanks! I’m in love with it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*