Dilemma: gordijnen kiezen

Inmiddels wonen we alweer bijna twee jaar in ons huis en iedere dag als ik thuiskom geniet ik weer van de fijne plek die we hebben gecreëerd. Of we nu dan eindelijk helemaal tevreden zijn? Nee, kleine veranderingen zijn gewoon te leuk! Met een simpele aanpassing een nieuwe sfeer creëren vind ik heel leuk en zo blijf je ook veel langer verliefd op je huis.

Nu het voorjaar in volle gang is (eindelijk!) merk ik dat ons leven zich weer steeds meer buitenshuis gaat afspelen. Openslaande deuren open in de keuken en we halen het buitengevoel meteen een beetje naar binnen. Met een dikke trui aan en gezellige verlichting zitten we graag ‘s avonds nog even een wijntje te drinken in de tuin tot het echt te fris wordt en we wel naar binnen moeten verkassen.

Wat voor gordijnen kiezen?

Vriendlief begon er gisteren zelf over: wat te doen met de gordijnen? We wonen in een vrij drukke straat in de stad dus je hebt veel mensen die passeren. Ik ben denk ik de grootste gluurder die er bestaat (hoe leuk, een glimp opvangen van iemands huis en inrichting?), maar zoals bij veel dingen is het toch een stuk minder prettig als de rollen worden omgedraaid…

Gordijnen zijn dus geen overbodige luxe, maar naar mijn idee niet altijd even mooi. Op zoek dus naar gordijnen en andere raamdeco waar wij wel blij van worden! De eerste ideeën zijn er al en de kans is groot dat we gaan voor een zachte pasteltint. Goed te combineren en met lichte gordijnen heb je niet het ‘opgesloten’ gevoel wanneer je ze wel helemaal dicht doet.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Dilemma: gordijnen kiezen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*