Lange zomeravonden

De vogeltjes die fluiten, het zonnetje door de ramen en de aangename temperaturen buiten; de lente is in volle gang! Heerlijk dat het weer langer licht is en het leven zich steeds meer verplaatst naar buitenshuis. De eerste terrasjes zijn al niet meer op een hand te tellen en nu we eindelijk aan project tuin zijn begonnen, kan ik zo genieten van een kopje koffie op de loungebank buiten. 

Vier de lente

Mijn perfecte (vrije!) lentedag begint met een lange wandeling met de hond. Daarna plof ik buiten neer met een kop koffie, ontbijt en een goed boek. ‘s Middags staan er ongetwijfeld andere activiteiten op de planning, maar wanneer we ‘s avonds thuiskomen drinken we heel graag nog een wijntje in de tuin. Onze nieuwe terrashaard komt hierbij heel goed van pas want naast de fijne warmte van de haard, hebben we dankzij de grill ook nog de mogelijkheid om te barbecuen. En laat dat nou net de ultieme afsluiting zijn van een mooie lentedag! Doordat de terrashaard heel compact is, kan hij gewoon bij de loungebank als ‘tafel’ staan en kun je dus grillen vanaf de bank. Heel fijn, want ik vind het altijd een beetje ongezellig als de chefkok steeds bij de barbecue staat.

”Watch more sunsets than Netflix”

Met de nieuwe buitenkachel slash BBQ, heel wat plantjes, gezellige verlichting en zelfs een tuinkabouter is onze tuin bijna zomerproof te noemen. Er zijn nog wat mooie tuinmeubelen onderweg zodat we de lange zomeravonden met alle vrienden en familie kunnen doorbrengen. Hapjes, drankjes, muziek en vooral heel veel gezelligheid. Kom maar op met die zomer!

Hoe ziet jouw ideale zomerdag eruit? 

FullSizeRender-7 FullSizeRender-6

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Lange zomeravonden”

  1. 11/04/2017

    Kim Reply

    Wat een gave loungebank!!

  2. 11/04/2017

    Anna Reply

    Wat een leuke setting zo met de barbecue in het midden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*