4 X Leuke interieurwinkels

Dat ik gek ben op interieur hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Mijn kamer is op dit moment al wat te vol voor alle spullen die ik verzameld heb voor het moment dat ik in een appartement ga wonen. Vandaag deel ik mijn favoriete interieurwinkels.

Loods 5

Supertoffe winkel met een mix van moderne en klassieke spullen in allerlei woonstijlen, maar vooral Scandinavisch en industrieel. Het prijskaartje kan wel wat aan de hoge kant zijn, maar hé, je hebt dan wel vaak wat origineels te pakken.

vtwonen

Ik heb stage gelopen op de e-commerce afdeling en hier is ook mijn interesse voor interieur gewekt en de liefde opgebloeid. Er worden natuurlijk veel verschillende merken verkocht, maar ook het eigen vtwonen label is erg leuk! De meeste merken zijn niet heel goedkoop, maar ook hier geldt dat je dan vaak wel een heel tof item hebt.

Søstrene Grene

Dit is al een stuk betaalbaarder. Deze Deense interieurketen komt qua prijsklasse aardig in de buurt van Xenos, maar gaat meer de Scandinavische kant op qua aanbod. Tot nu heb ik er zelf vooral veel leuke waxinelichthouders gekocht, maar ze hebben ook servies, kantoor- en feestspullen en kleine meubels. De winkel komt in steeds meer verschillende steden, dus er zit inmiddels vast wel eentje bij jou in de buurt.

interieurwinkel

Ikea

Ja, de Ikea kan natuurlijk niet ontbreken. Voor mij blijft het altijd leuk om lekker lang door de Ikea te struinen en het lukt eigenlijk nooit om met lege handen de deur uit te gaan, al zijn het nieuwe kledinghangers. Op dit moment staat een zelf samengestelde Pax kledingkast hoog op mijn verlanglijstje!

Verder kan ik ook regelmatig wat leuks vinden bij de Hema, H&M of Xenos.

Wat is jouw favoriete interieurwinkel en heb je nog leuke tips?

Author Description

Wordt gelukkig van schrijven en is verder gek op reizen, koken, Scandinavische interieurs, lipsticks en fashion.

2 Responses to “4 X Leuke interieurwinkels”

  1. 14/04/2017

    Mariska Reply

    Oh dit zijn inderdaad allemaal leuke winkels! Loods5 en VTwonen passen niet altijd in mijn budget. Søstrene Grene heb ik ook pas ontdekt en vind ik erg leuk. Ik moet zeggen dat ik er wel alleen nog maar heb rondgesnuffeld en nog niet iets heb gekocht, maar vind het allemaal erg leuk.

  2. 14/04/2017

    Dionne Reply

    Sostrene Grene vind ik zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*