Mijn nieuwste woonaccessoires

Met de lente voor de deur en de zon die zich steeds vaker laat zien, ben ik al helemaal in de spring mood. Hoe zich dat uit? Zoveel mogelijk naar buiten, bij temperaturen boven de 15 graden het terras opzoeken en ons huis lente proof maken. En dat uit zich dan weer in veel bloemen, frisse kleurtjes (roze! Sorry vriendlief) en nieuwe woonaccessoires.

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten zijn design vazen een van mijn favoriete accessoires. Het zijn goede eyecatchers, ze zijn van zichzelf vaak al mooi en daardoor hoef je niet in de weer met allerlei kleine tierelantijntjes. Dat laatste vind ik vaak al gauw rommelig ogen en dat past helemaal niet bij mijn idee van lente proof. Alles moet clean en fris!

Een goede tussenweg

Note: ik woon samen met mijn vriend en dus kan ik niet helemaal losgaan in huis zonder rekening te houden met zijn mening. Deze verschilt nog weleens met de mijne en dus moeten we hier een goede tussenweg in vinden. Als het aan mij had gelegen was ons hele huis witter dan wit, maar dankzij hem zijn er ook veel traditionele houten elementen in huis te vinden en hebben we een muur van leem.

In het begin verafschuwde ik de muur zo ongeveer, vanwege de bruine kleur en de ietwat ouderwetse uitstraling. Inmiddels ben ik het leem (gelukkig!) steeds meer gaan waarderen en wanneer ik het combineer met moderne accessoires met grafische elementen, hebben we een middenweg te pakken.

Mijn nieuwste woonaccessoires

Terug naar die liefde voor woonaccessoires, vazen en het huis lente proof maken want ik heb weer een nieuwe aanwinst in huis. Het is de Folded Low Vaas van MENU Design. Ik heb de vaas gecombineerd met zijn grotere zus de Folded Tall Vaas en op de kast voor de lemen muur geplaatst zodat de muur wat frisser oogt. De een is voorzien van een eucalyptus takje en de ander heb ik gestyled met katoenbollen. Amanda Betz is de ontwerpster van de Folded Vazen en ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

FullSizeRender woonaccessoires FullSizeRender-1

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

3 Responses to “Mijn nieuwste woonaccessoires”

 1. Wat een gave vazen!

 2. 21/03/2017

  Kim Reply

  Mijn vriend en ik hebben beiden zo’n verschillende smaak qua interieur. Ik vind het daarom zo lastig decoratie te kopen. Ik vind je geshopte spulletjes heel mooi uitkomen bij de muur.

 3. 21/03/2017

  Anna Reply

  Erg mooi gecombineerd! Die kleur van de muur vind ik persoonlijk ook heel mooi, lekker warm en sfeervol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*