NEW IN: houten bankje

Hij stond al een hele lange tijd op mijn wishlist: het houten bankje. En toen ik vrij plots besloten had dat de woonkamer toch eigenlijk te klein was voor én een grote bank én een lompe fauteuil, was er ineens plek voor een nieuw item. De stoel werd verplaats naar de werkkamer en zo kon het houten bankje eindelijk zijn entree maken.

Er zijn twee hoofdredenen waarom het bankje zo’n aanwinst is voor je interieur: 1. uit praktisch oogpunt en 2. vanwege het uiterlijk.

Die laatste heeft niet zo heel veel toelichting nodig, want van een meubelstuk gemaakt van natuurlijk materiaal moet je simpelweg wel houden. Daar komt nog eens bij dat zo’n bankje ideaal is voor de wispelturigen onder ons (hoi!) want je kunt het steeds weer een andere look and feel geven als je de accessoires afwisselt. Ik koos nu voor een schapenvachtje van Interieurshopper.nl, magazine en een vaas maar er zijn natuurlijk nog duizend mogelijkheden.

Schermafbeelding 2017-07-19 om 21.16.35
Punt 1 is ook niet geheel onbelangrijk want het bankje is ook nog eens bijzonder prettig vanwege de praktische kant. Hij dient namelijk niet alleen als sierstuk, maar kan ook prima gebruikt worden als extra zitplek en als tafeltje. Vooral op een luie zondag wil het nog wel eens voorkomen dat we allerlei lekkere hapjes klaarmaken en dan op de bank ploffen. Ons kleine bijzettafeltje is hier niet zo geschikt voor en dus schuiven we het bankje erbij als buffettafel. Ètagere met lekkers erop en klaar zijn we!

Wat is jouw favoriete item in huis?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “NEW IN: houten bankje”

 1. 02/04/2018

  conny thiesen Reply

  Hallo

  Van welk hout is dit bankje gemaakt?
  Ben wel benieuwd.
  En leuk om iets te horen over wat een bankje kan betekenen voor iemand, of wat voor functies het kan hebben.

  Gr conny thiesen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*