Welkom Herman!

Op de basisschool had ik mijn eigen tijdschrift: Teenage. Met knippen, plakken en hele originele teksten, met de hand geschreven, flanste ik de edities in elkaar. Vanaf dat moment wist ik dat tijdschriften de bomb waren. Iets moois creëren, verhalen vertellen en inspireren: een passie die nooit verdwenen is. Het tijdschrift Teenage overigens wel, iets met te weinig abonnees (best verrassend voor een tienjarige hoofdredacteur kan ik je vertellen). 

Tot de dag van vandaag ben ik verliefd op magazines. Een krachtige cover is vaak al genoeg: hup naar de kassa. Lezen, kijken, lezen en kijken. En dan weggooien? Ammehoela! Dat kan ik dus niet over mijn hart verkrijgen met als resultaat dat er door het hele huis tijdschriften rondslingeren. Meestal ik keurige stapeltjes en op plekken waar ze wat mij betreft prima dienen als woonaccessoire. Toch wordt het na tien van die stapeltjes wat rommelig in huis en werd het tijd voor iets meer orde.

Welkom Herman

Mooie tijdschriften moeten ook mooi worden opgeborgen, daar was ik het wel over eens. En toen was daar ineens Herman! Herman voldoet aan alle eisen: stoer, praktisch, retro en perfect passend bij ons industriële interieur. Met zijn looks is hij niet alleen een aanwinst in de woonkamer, hij zorgt er ook nog eens voor dat de mooiste magazines een goede plek hebben.

Tijdschriftenrek Herman is onderdeel van het merk Ferm Living, een Deens merk gespecialiseerd in design woonaccessoires. Herman Studio is verantwoordelijk voor het design en dat zie je terug in het contrast tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Elegant en sterk tegelijk: de kracht van Herman Studio.

Mijn favo tijdschriften hebben zo een mooi plekje in de woonkamer zonder dat het rommelig wordt. Ik kan ze er regelmatig even bijpakken voor wat fijne inspiratie en het staat symbool voor een van mijn dromen: misschien ooit toch nog redacteur worden bij een tijdschrift om zelf zo’n inspirerend eindproduct te kunnen neerzetten. Tot die tijd lees je hier de verhalen en kan ik op Instagram mijn passie voor beeld kwijt. Maar hé: dromen mag!

Ben jij ook zo’n fan van magazines dat je ze niet weg kunt gooien? En hoe berg jij je tijdschriften op?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Welkom Herman!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*