Nieuwe aanwinst: Willmann vaas

Waar de een van mening is dat ze nooit genoeg schoenen heeft, ben ik van mening dat ik nooit genoeg woonaccessoires heb. En eigenlijk is dat ook zo, want ons huis heeft heel veel hoekjes en vensterbanken die gevuld moeten worden.

Vooral nu het voorjaar wordt en het zonnetje zich steeds vaker laat zien, gaat mijn voorkeur uit naar mooie vazen. Mooi met een bos bloemen, een ‘wilde’ tak of zonder poespas, omdat de vaas op zich al een hele mooie accessoire is. De Willmann vaas is er zo eentje. Bij het zien van deze vaas was ik direct verliefd vanwege de eenvoud en simpliciteit. Het beton geeft de vaas een stoere touch en daar ben ik dol op, want ik ben behoorlijk allergisch voor alles wat truttig is.

willmann vaas

Het marmeren tafeltje in huis zocht nog gezelschap en samen met het boek maakt de vaas dit plekje in huis helemaal af. Ik heb er twee roze katjes takken ingestoken zodat er net iets meer gebeurt en de vaas de aandacht krijgt die hij verdient.

Extra groot pluspunt voor een vaas in je interieur is dat je iedere keer een nieuwe look kunt creëren door te variëren met wat je erin stopt. Een paar styling ideeën:

 • Katjes

Overal te vinden deze tijd van het jaar. Kies voor neutraal wit/grijs of ga voor een gekleurde variant.

 • Magnolia tak

Ook voor deze plant geldt dat maart de perfecte tijd is. Ga voor een tak met veel knoppen want deze bloemen zijn prachtig!

willmann vaas

 • Pauwenveren

Even iets heel anders, maar minstens net zo mooi en natuurlijk. Ik vind de kleuren van pauwenveren prachtig.

 • Monstera blad

Als je op zoek bent naar een echte eyecatcher kies dan voor het groene, opvallende monstera blad.

De designer van de Willmann vaas is, heel verrassend, Hanne Willmann van het Deense merk Menu. Ik sluit mij volledig aan bij de filosofie van dit merk: ‘De wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken.’ Dat is in ieder geval gelukt met mijn nieuwe woonaccessoire!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

3 Responses to “Nieuwe aanwinst: Willmann vaas”

 1. Wat een gave vaas! Ik ben ook nog op zoek, een mooie grote die lekker opvalt als masterpiece op het dressoir!

 2. 13/03/2017

  Anna Reply

  Wauw, heel erg mooi! Vooral met die magnolia tak. Ik ben ook gek op mooie woonaccessoires en bloemen in huis, staat zo gezellig!

 3. Echt een mooie vaas! Katjes zijn inderdaad een goed idee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*