10 kleine grote geluksmomentjes

Hiep hoi, daar zijn we weer met een nieuwe happy de peppy (puppy zegt macbook, mag ook) lijstje! Die lente is nog steeds niet in zicht dus des te meer redenen om de zon te laten schijnen door kleine grote geluksmomentjes. Daar komt nog eens bij kijken dat het vandaag 5 mei is en er geen betere dag is om eens stil te staan én dankbaar te zijn voor de vrijheid waar we in mogen leven. Die simpele alledaagse dingetjes zijn echt niet zo vanzelfsprekend dus geniet maar eens extra van je wandelingetje buiten en boodschappen doen. 

1. Weekend Ameland: een nachtje weg voelt altijd alsof je een hele week vakantie hebt gehad. Een heerlijk verblijf in het Van Heeckeren Hotel (met eigen jacuzzi op de kamer), veel zon, lekker eten, fietstochtjes en de liefste maakten het compleet.

Schermafbeelding 2017-05-05 om 11.27.33

2. Mijn eerste werkweek zit er alweer op! Ik ben begonnen als content creator bij Scapino en heb erg veel zin in de nieuwe uitdaging.

3. Badderen! Het grote voordeel van het koude weer; ‘s avonds in een warm bad met te veel badschuim.

4. Vandaag is onze pup Liv 1 jaar geworden. Ondanks dat het niet altijd makkelijk is met een getraumatiseerde hond uit het buitenland (de hashtag #troublemaker is op haar lijf geschreven), is ze voor ons de allerliefste!

Schermafbeelding 2017-05-05 om 11.22.39

5. Na een drukke werkweek waardeer je het weekend weer extra! Een weekend vol gezelligheid: bevrijdingsfestival met vrienden, de verjaardag van mijn vader en sushi eten met vriendinnen.

6. Nieuwe sandalen van Sacha gekregen die perfect passen bij mijn jurkje voor de bruiloft.

7. Nog een leuk pakketje van Chokerketting.nl met daarin twee mooie sieraden. Verliefd op de choker met het marmeren steentje!

Processed with Snapseed.

8. Asperges! Do I need to say more?

9. Nieuwe bos bloemen van Bloomon gekregen.

10. Verrast worden door zus en zwager met een lief cadeautje en kaartje in de brievenbus. <3

Wat waren jouw grote kleine geluksmomentjes van de afgelopen week? Fijne (vrije) dag!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “10 kleine grote geluksmomentjes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*