Cadeautips voor je vriend

Komt zijn verjaardag weer dichterbij? Of heb je gewoon zin om hem eens te verrassen met een leuk cadeautje? Ik ben, al zeg ik het zelf, behoorlijk goed geworden in cadeaus verzinnen die zowel praktisch als leuk zijn. Altijd leuk om een ander blij te kunnen maken met een kleinigheidje. Wist je dat het bewezen is dat wij gelukkiger worden van geld uitgeven voor een ander dan wanneer je iets voor jezelf koopt? Genoeg redenen dus voor een (spontane) verrassing. Met deze cadeaus zit je altijd goed:

1. Pakketje vol lekkers

In ons geval houdt dat in dat ik een pakketje samenstel met speciaal biertjes, droge worst en nog wat lekkere borrelhapjes. Leuk om samen van te genieten op een warme zomeravond of tijdens een avondje Netflixen.

2. Kleding

Menig man houdt niet van shoppen dus hoe leuk is het als jij gewoon voor hem een leuk item scoort? Moet je uiteraard wel een beetje weten wat zijn smaak is. Ik kies vaak voor Scotch & Soda, omdat ik weet dat dit bijna altijd in de smaak valt.

Toch te risicovol om zonder hem te shoppen? Kies dan voor heerlijk zachte boxershorts. Onmisbaar voor iedere man en kun je eindelijk die exemplaren met gaten de deur uit doen.

3. Een date

Minstens net zo leuk als een cadeautje geven, is om er samen een dag of avondje op uit te gaan. Wat dacht je van een tapasetentje, festivalkaartjes, sushi diner of een avondje poolen? Gewoon weer even lekker ouderwets op date!

Waar verras jij je vriend graag mee?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Cadeautips voor je vriend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*