3 Beste boekentips

De vakantie zit er voor mij bijna weer op. Mijn nieuwe start, nu na de vakantie, gaat gepaard met een hoop treinreizen. Hoewel veel mensen treinreizen als ‘moeten’ en ‘vervelend’ ervaren, vind ik treinreizen heerlijk. Eindelijk een vast moment in mijn dag of week, waar ik de tijd heb om lekker te gaan lezen. Om deze reden heb ik de laatste weken meer kunnen lezen, dan in het hele jaar daar voor. Ik zette mijn boekentips weer eens voor jou op een rijtje. Want deze boeken mag jij niet missen!

Everything Everything, Nicola Yoon

De film is al in de bioscoop, maar lees het boek snel vóór je de film gaat kijken. Het boek is immers meestal beter dan de film. Morgen ga ik hem in de bioscoop kijken, dus ik ben heel benieuwd hoe de film gaat zijn, nu het boek mij zo goed beviel. Het boek leest makkelijk weg en is eenvoudig te volgen. Ideaal voor in de trein dus! Daarbij is de verhaallijn erg aangrijpend en ga je helemaal mee in deze lovestory. ‘Everything Everything’ mag dan wel een Young Adult boek zijn, ik raad het echt voor iedereen aan!

13 minuten, Sarah Pinborough

Voor de liefhebbers van ’13 Reasons why’, dit fantastische boek. Het is nog geen gigantische hype in het Nederlandse bookstagram-land en dat verbaast mij! Dit boek is meeslepend en als je denkt dat je alles snapt… komen er nog zo een 150 pagina’s en tolt je hoofd van de nieuwe wending in het verhaal. Lees dit boek dus nog voor de massa aan, want deze mag je niet missen! Net als bij ’13 reasons why’ heeft Netflix de filmrechten inmiddels opgekocht, dus we wachten in spanning af.

De zon is ook een ster

Normaal ben in ‘anti’ twee boeken van dezelfde schrijver in mijn lijstje, maar voor Nicola Yoon maak ik een uitzondering. Want ook dit boek is echt een dikke aanrader. Als je niet al voor de kleurijke kaften van Yoon valt, dan is het wel voor het verhaal zelf. ‘De zon is ook een ster’ is wat diepgaander en minder eenvoudig dan ‘everything everything’. Toch sleept ook dit verhaal je mee tot de laatste bladzijde. Ook dit boek gaat over een onmogelijke liefde en de houdbaarheid ervan.

Wat zijn jouw boekentips voor deze maand?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “3 Beste boekentips”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*