5 x waar ik blij van word

Blije meisjes, blije lijstjes! Hoewel ik mij soms afvraag of de zomer wel echt begonnen is (iets met te veel regen I guess), kan ik al wel terugkijken op heel veel fijne momenten. Juist nu ik veel aan het werk ben, waardeer ik de vrije avonden en weekenden enorm. En dan het liefst omringd door mijn liefde, hondje, vrienden en familie.

  1. Een glas wijn, lekker eten, bijkletsen met vriendlief en een dikke kus van Liv. Heerlijk om thuis te zijn!
  2. Vorig weekend gingen we een dag touren met een klassieke Mini Cooper. Muziekje op, de zon scheen en het was weer even alsof we door Toscane aan het rijden waren.
  3. Iedere maand word ik weer verrast door de mooie bossen van Bloomon. Ik ben dol op bloemen en werd ook van deze mooie combinatie weer heel blij. Ook zulke mooie bloemen ontvangen? Via deze link ontvang je er gratis een vaas bij!
  4. Het weekend inluiden op het terras bij ons favoriete restaurant. Hapjes, drankjes en goed gezelschap: all you need!
  5. Nog twee dagen werken en dan vlieg ik naar Corfu om vijf dagen te genieten van zon, zee en strand. Even geen werk en alleen maar boeken lezen, rondslenteren door Griekse straatjes en zwemmen.
  6. Bij toeval liep ik tegen deze bananenplant aan en hij past perfect in ons huis. Het huis wordt op dit moment aan de buitenkant verbouwd en het wordt echt een paleisje!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “5 x waar ik blij van word”

  1. Wat een heerlijk lijstje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*