WORK | Bureau musthaves

Een mooie zin markeren in je favoriete boek. Een recept opschrijven in je schrift. Een sticky-note nodig hebben voor die paragraaf die je nog even door moet nemen. Of je nu nog dagelijks naar school moet, of je hebt een bureau baan, iedereen wordt blij van deze bureau must-haves.

Zo ben ik een beetje verliefd op deze Ardium Flowery Journals. Hierin kun je al je wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse plannen in opschrijven. Super geschikt voor het creëren van een efficiënt en overzichtelijke planning voor de beginner. Maar ook geweldig voor de doorgewinterde ( of hebben jullie liever zomer?) bullet-journal gebruiker. Mocht je overigens met een bullet-journal willen beginnen, ik heb mijn tips voor beginners als eerder op een rijtje gezet. Deze notitie boekjes zijn echter wel wat aan de prijzige kant, je mag dus 3x raden waar ik voor aan het sparen ben.

flower journal

In dit schattige hardcover notitie boekje van LilyBlue, kun je je favoriete recepten opschrijven. Of je inspirerende quotes. Eigenlijk gewoon alles, je kunt er alles in schrijven. Want echt alles ziet er beter uit in zo een lief boekje in het baby roze.

notebook hardcover

Attentie, Attentie alle katten-liefhebbers verzamelen! 

Speciaal voor jullie en alle andere mensen die dit gewoon ook heel schattig vinden. Deze sticky notes, maken echt ieder boek beter. Gebruik ze van links naar rechts en je hebt de complete katten familie in je boek zitten. Voor de dierenliefhebber die iets minder van katten houdt, zijn ze er ook in beren versie. Ik vind ze echt geweldig, ondanks dat ik zelf helemaal niet zo een ultieme dierenvriend ben.

Sticky notes

Heb jij al een verlanglijstje gemaakt, of wordt het toch echt al een flinke lijst. Bij mij in ieder geval wel!

Lisa Marijke (86 Posts)

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb


Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

2 Responses to “WORK | Bureau musthaves”

  1. Ooh die Flowery journals zijn mooi! Nu wil ik ze ook hebben haha.

  2. 08/08/2017

    Silke Reply

    Ooow, die zwarte met oranje flowery journal heb ik ook, maar die kocht ik op Aliexpress voor nog geen 3 euro, oepsie! Ik had er absoluut geen idee van dat het dus namaak was… Oh well, haha. Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*