Cadeautips voor een peuter

Mijn kleine nichtje mag binnenkort alweer haar eerste kaarsje uitblazen! Een heuglijk moment uiteraard en daar hoort een bijzonder cadeau bij. Speelgoed, knuffels en kleertjes; allemaal leuk en erg verleidelijk (vooral die kleertjes, ZARA Baby heeft mijn hart gestolen!) maar ik ging op zoek naar een cadeau waar ze ook echt langere tijd plezier mee kan beleven. En die heb ik gevonden!

Als klein kind kon ik mij uren vermaken in de tuin met dozen waar ik mijn eigen ‘huisje’ had gebouwd. Aan fantasie geen gebrek en zo zat ik regelmatig helemaal in mijn eigen wereldje. Toen ik de dots tent van Ferm Living Kids zag, wist ik dat dit zo’n cadeau was. Een cadeau waar je zomers mee in de tuin speelt (direct een fijne schaduwplek voor je kleintje!) en waar je je in de winter heel goed mee vermaakt binnenshuis. En met een beetje geluk krijgt ze nu direct de lol van kamperen, vakantie en reizen mee!

Ben jij ook nog op zoek naar kids cadeaus? Hier een aantal tips waar je volgens mij ieder kind (en zijn/haar ouders!) blij mee maakt.

  1. Een poppenhuis. Nog zoiets waar ik als kind dol op was: dagenlang met de poppen en barbies spelen. Hoe leuk om dan een mooi houten poppenhuis cadeau te geven? Misstaat ook niet eens in je interieur. ;)
  2. Voor de kleine keukenprinsjes en prinsesjes onder ons is een keukenschort onmisbaar. Samen cupcakes bakken, appeltaart bereiden en een hulpje bij het avondeten zonder dat de kleren direct weer vies zijn. Ideaal!
  3. Schoentjes. Mijn moeder kon de roze Dr. Martens niet weerstaan en ik snap haar helemaal. Een praktisch cadeau en ook nog eens bijzonder schattig en stijlvol aan die kleine voetjes. Hebben!
  4. De kinderkamer opvrolijken met muurstickers, een nieuw dekbed, vrolijke kussens en een stoere mini stoel? Zo gezellig en heel fijn voor kids om een eigen ruimte te hebben om te slapen en spelen.

Veel plezier met geven! Heb jij nog leuke cadeautips voor een peuter? Laat het ons weten.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Cadeautips voor een peuter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*