De beste vakantievoorbereidingen

Oké, nog even hard bikkelen en de vakantie staat voor de deur! Iets om bij weg te dromen, maar laten we vooral ook in actie komen. In dit artikel heb ik wat voorbereidingen op een rijtje gezet, zodat je optimaal van je vakantie kunt genieten.

#1 Vergeet niet te boeken
Het is zo ongelofelijk logisch: zonder een vakantie te boeken, wordt het toch wel lastig. Maar toch, als je druk bent schuif je soms dingen voor je uit. Neem er alsjeblieft wel tijd voor! Dat maakt je voorbereidingen effectiever en je kan nog meer genieten van je gedachten aan een vakantie.

#2 Weet waar je naartoe gaat
Als je zeker wilt weten dat je kunt genieten, moet je goed voorbereid zijn. Dit kan alleen maar als je weet waar je naar toe gaat. Wat voor weer wordt het, wat voor accommodatie heb je geboekt? Welke faciliteiten zitten er bij? Zorg dat je alles bij je hebt, zodat je optimaal kunt genieten.

#3 Vakantieshoppen
Er zijn altijd dingen die je nodig hebt, en er zijn altijd dingen die je niet nodig hebt maar wel heel graag mee wilt nemen op vakantie. Heb je de sale al gezien? Genoeg leuke jurkjes!

#4 Nieuwe bikini’s zijn altijd goed
Niks geeft je zo’n goed gevoel, als met een mooie bikini lekker genieten in de zon. Als jij je comfortabel voelt, hebben jij en je reisgezelschap veel meer plezier! Shop hier wat leuke bikini’s.

#5 Lifesaver: Zelfbruiner
Een goede voorbereiding is het halve werk, zo ook wat betreft een mooi gekleurd huidje. Niet altijd krijg je de kans om in Nederland al even voor te bruinen, al valt het dit jaar wel mee. Shop hier wat fijne zelfbruiners.

#6 Lifesaver 2.0: Kamperen? Kruik!
Ga je van de zomer kamperen? Vergeet dan niet een kruik mee te nemen! In de nachten koelt het vaak erg af, een warm kruikje is dan wel lekker. Neem ook je warme sokken mee, ook die komen goed van pas.

#7 De beste zonnebrandcrème
Ja, ook zonnebrandcrème en aftersun mag je niet vergeten! Er zijn veel testen gedaan over welke zonnebrandcrème nou het best zou zijn. Kijk hier voor een overzichtje.

#8 Ruimte te kort? Campinghanddoekje!
Koffers inpakken is altijd een leuk stressmomentje voordat je op vakantie gaat. Wil je handdoeken meenemen maar past het zoals gewoonlijk niet? Er zijn genoeg dunne zwem- en campinghanddoekjes in talloze kleuren. Leuk, vrolijk, en super handig!

#9 Dunne items
Er zijn altijd items die je mee wil nemen, maar waar ook een super handige variant van is. Zo kan je een opblaasbare strandbal meenemen in plaats van een andere harde bal, of een luchtbed in plaats van een slaapmatje. Spreek met elkaar af wie de pomp meeneemt, dat scheelt een gedeelte een groot item!

#10 Zomerglossy’s
In de boekhandel zijn al genoeg leuke pakketjes en glossy’s te vinden voor de zomer. Dit voorkomt dat je zware boeken mee hoeft te nemen, maar je leest toch iets leuks, ontspannends en actueels.

#11 Reissetjes cosmetica
Last but not least: In plaats van alle grote flessen shampoo, kan je ook kleine varianten kopen voor op vakantie. Shampoo, tandpasta, douchegel; het kan allemaal. Vaak zijn er ook kleine reissetjes te koop. Scheelt ruimte, en wellicht kan je het opmaken waardoor er weer een mooi nieuw item mee terug kan. ;)

Author Description

No Responses to “De beste vakantievoorbereidingen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*