Top 5 sinterklaascadeaus

Hoor wie klopt daar kinderen… Zijn jullie al in de Sinterklaas mood? Afgelopen weekend ging ik samen met mijn nichtje naar de intocht en hoe oud je ook bent, ik blijf het een magisch moment vinden. Volgend weekend vieren we Sinterklaas met vrienden, op 5 december schuiven we bij mijn ouders aan en 8 december doen we het gewoon nóg een keer bij mijn schoonfamilie. 

Tijd om het eens over die cadeautjes te hebben dus! Ik zwicht ieder jaar weer voor de inmiddels ”standaard” cadeaus: een geurtje, boek, kussens en speelgoed. Maar hoe leuk is het om een gepersonaliseerd cadeau te geven? Vaak zijn dat de cadeaus die je écht bij blijven want het is speciaal voor jou ontworpen met een tekst of foto. Extra bijzonder dus om iemand hiermee te verblijden in de Decembermaand.

Nog even wat inspiratie opdoen? Ik zet mijn favoriete Sinterklaascadeaus op een rijtje:

1. Tegeltjeswijsheid

Je vader die altijd dezelfde wijze raad geeft of je moeder met haar levensmotto die ze maar wat graag herhaalt? Leg het vast en laat van die ene uitspraak een tegeltje maken! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen en zo’n tegeltje doet het ook nog eens jaren goed in huis (desnoods in het kleinste kamertje thuis).

2. Foodies

Ik word zelf altijd erg blij van lekkere hapjes en tijdens het Sinterklaasspel vorig jaar, kwamen we erachter dat dit sowieso een erg geliefd cadeau is. Laat (op de dag zelf) een pakketje samenstellen met kaasjes, droge worst, nootjes en een flesje wijn en de hele vriendengroep zal erom strijden!

3. Thee uit eigen mok

Die kop thee smaakt nog veel lekkerder uit een eigen mok mét herinnering. Wat dacht je van die ene mooie reisfoto of misschien wel een mok met die schattige babyfoto voor trotse (groot)ouders? Laat mokken bedrukken en je weet zeker dat je een geslaagd cadeau hebt.

4. Houten speelgoed

Speelgoed in al die hysterische kleuren, met geluid en alles van plastic? Ik pas. Kijk eens verder dan de gewone speelgoedwinkel, want er is ook heel veel mooi houten speelgoed te koop. Kan bijna niet kapot, ziet er een stuk mooier uit en een beetje minder plastic is ook nog eens stukken beter voor het milieu.

5. De DOE cadeaus

Herinneringen maken samen is toch het allerleukste om te doen. Ook in de wintermaanden zijn er genoeg leuke uitstapjes om te maken. Een dagje naar een kerstmarkt of winterfair, een high tea, bezoekje aan de spa, bioscoop of een etentje thuis; je kunt het allemaal gewoon cadeau doen!

Wat zijn jouw favoriete cadeaus voor Sinterklaas en/of Kerst?

Bron foto’s: Pexels

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Top 5 sinterklaascadeaus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*