Tips op een druilerige zomerdag

De zomer zit met een identiteitscrisis. Dat is natuurlijk al sneu genoeg, maar we moeten er zelf ook nu weer een feestje van maken. Je kunt wat ballonnen ophangen en een paar vlaggetjes. Er zijn echter betere ideeën om de zomer groots aan te pakken. Ook als het een druilerige zomerdag is!

Ruim op

Dit klinkt waarschijnlijk als een super suf zomer plan. Als je het eens anders bekijkt is het een super idee om nu op te ruimen. Het weer is toch niks waard. Als je dan toch binnen zit, ruim dan eens op. Die rommelkast, dat gekke zoldertje of je hele huis. Nu je spullen opruimen zorgt voor een frisse nieuwe start, straks na je vakantie. Zo begin je op een andere manier, toch met een leeg hoofd en nieuwe energie.

Verwen-avond

Of een verwen ochtend, middag, misschien wel een hele verwendag. Zet een heerlijk muziekje aan, een paar lekkere snacks binnen handbereik en regel een date met je favoriete Netflix serie. Daarna kun je zelf een home-spa maken of een fijn boekje lezen. Een masker op, of gewoon het bad vol laten lopen met veel zeepsop. Misschien wel de grootste luxe: zet je mobiel uit! Even weg uit de dagelijkse stress en hectiek die dat ding met zich mee brengt. Ook zo begin je straks na je vakantie met een frisse start.

perfect voor een druilerige zomerdag

Regel alles

Er zijn altijd klusjes op je to-do list die maar blijven hangen. Ze zijn niet écht heel belangrijk, maar ze moeten wel een keer gebeuren. Als het weer niet meewerkt, is dit het moment om deze taken af te ronden. Het document dat je nog moest aanvragen, die graag je nu aan. Ook dingen als je fotoboek, kun je nu eens maken, want je moet toch wel iets doen met je foto’s. Zo verdwijnen al die zeurende stemmetjes in je hoofd en kun je pas echt genieten als je vrije tijd hebt. Er hoeft nu niks meer en alles mag!

Wat doe jij het liefste op een druilerige zomerdag?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “Tips op een druilerige zomerdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*