Grote zomerplannen

De zomer is voor vele toch het mooiste en fijnste seizoen dat er is. Aan het begin van de zomer ben ik jarig, dus als klein meisje vond ik deze tijd van zon en warmte al fantastisch. Toch heb ik deze zomer wel heel veel om naar uit te kijken.

Diploma in the pocket!

Ja heus, na jaren mijn best gedaan te hebben, is het volgende week dan eindelijke zo ver. Ik mag mijn diploma in ontvangst gaan nemen. Daar moet ik nog wel een leuk jurkje voor uitzoeken. Een beetje opvallend vind ik meestal niet zo erg, maar het moet natuurlijk niet too much zijn. Die balans is soms best wel lastig. Wat inspiratie heb ik alvast opgedaan.

dresses asos
| asos.com |

Op kamers

Ja minstens net zo spannend als de examen uitslag was, is het feit dat ik uit huis ga. Vanaf 1 augustus heb ik mijn eigen plekje en dat betekent dat ik al mega veel inspiratie aan het opzoeken ben voor het interieur. Groot is mijn nieuwe verblijf niet, maar met een efficiënte indeling komt het vast wel goed. Mijn uitzet ben ik al druk aan het bij elkaar sparen. Nu ben ik mij er pas van bewust hoeveel spullen er eigenlijk in huis staan. Ik heb er in ieder geval mega veel zin in!

Nieuwe studie

Dacht je alles gehad te hebben, maar nee. Er is natuurlijk een reden dat ik ga verhuizen. Ik ga namelijk aan een nieuwe studie beginnen en daar ben ik zeer enthousiast over. Vanaf september start ik namelijk met de studie Gezondheid en Maatschappij. Eindelijk iets kunnen gaan doen waar je al lang voor hebt gewerkt. Natuurlijk zal niet alles over rozen gaan, maar ik ben er zeker van dat dit zeker de moeite waard gaat zijn.

go for it

Hoe spannend alles ook nu is. Alles verandert en ik heb nog nergens invloed op. Toch heb ik het gevoel er klaar voor te zijn en met een beetje extra motivatie weet ik zeker dat alles uiteindelijk helemaal goed gaat komen. Ik merk vanzelf wat het beste werkt voor mij!

Hebben jullie nog goede tips?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

One Response to “Grote zomerplannen”

  1. Wat een veranderingen zitten eraan te komen, spannend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*