Haal de winter in huis

Het is februari, maar toch heb ik voor mijn gevoel vrij weinig écht koude dagen meegemaakt. Wel jammer, want dat wintergevoel is toch wel lekker! Nu het de afgelopen dagen wél echt winters-koud is geweest, vind ik het een goede reden om het er toch nog van te nemen en de winter in huis te halen. Hieronder lees je mijn ideeën om die winterse sfeer in huis te creëren, mocht je daar nog niet zo veel mee gedaan hebben!

Maak warme chocolademelk (met slagroom)
Een all-time klassieker is die heerlijke warme chocolademelk! Leuk om ook zelf te maken, door een beetje pure cacao op te lossen met heel weinig gekookt water en dit vervolgens aan te vullen met warme melk. Als je wil kan je er nog een beetje suiker bij doen en wat slagroom erop en klaar!

Chillen bij de (hout)kachel
Om echt te genieten van het feit dat je de kou buiten laat, is chillen bij de houtkachel een goed idee. Trek het gezellige kleedje uit de kast, kies de perfecte film en pak je zelfgemaakte warme chocolademelk er maar bij!

Pompoensoep maken
Heb je toch niet zo’n zin in warme chocolademelk? Dan is zelf pompoensoep maken een erg leuk en lekker idee! Op internet zijn talloze recepten te vinden, zoals die van de Albert Heijn. Ook leuk om samen met vrienden of je partner te maken en daarna gezellig samen op te eten!

Haal de winterdecoraties uit de kast
Oke, waarschijnlijk is je huis al gezellig gemaakt voor de winter, maar als je dat toch nog niet hebt gedaan, is dat nu tijd om te doen! De winter gaat snel voorbij en van deze echt winterse dagen moet je genieten! Ook een leuk idee is om zelf iets te maken en op te hangen of neer te zetten, zoals een groen-stukje.

Struin door de SALE vanaf je bank
Laten we eerlijk zijn, er zijn altijd redenen om te shoppen. ‘Eindelijk winter’ vind ik persoonlijk een hele goede, maar laten we dat dan even verstandig aanpakken! Sale shoppen is altijd fantastisch, en vanaf een warme bank natuurlijk helemaal! Als je goed kijkt, vind je altijd wel wat mooie afgeprijsde artikelen. Veel plezier ermee!

Plan je zomervakantie!
Last but not least; om de winter écht te ervaren is wegdromen bij het zoeken van een fijne zomervakantie natuurlijk fantastisch! Tegelijkertijd heb je dan een fijn vooruitzicht en voel je wat warmte bij het zien van mooie foto’s van een zonnige bestemming. Waar ga jij heen dit jaar?

Wat moet ik echt nog doen om de winter in huis te halen voor het te laat is? Let me know!

Author Description

No Responses to “Haal de winter in huis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*