Creativiteit voor meer positiviteit

De laatste tijd merk ik dat ik er vaak behoefte aan heb om veel op papier te krabbelen. Een tekeningetje, tekstje of simpelweg wat hartjes; het maakt me blij en het is een mooie afleiding tussen het concentreren door. Nu bedacht ik me dat het jammer is om het te verbergen op een plek waar je nooit kijkt of zomaar weer weg te gooien. Hoe zorg je ervoor dat het je blijft opvrolijken? Juist, door het vindbaar te maken en neer te leggen op plekken waar je veel te vinden bent.

Dagelijkse reminder
Een van mijn favorieten is toch echt het krabbelen in mijn agenda. Ik heb nog een oldschool papieren agenda waar ik leuk met mijn eigen handschrift en verschillende kleuren aan de gang kan. En laat mijn agenda nou net een item zijn dat ik meerdere keren per dag aanraak. Hallo positiviteit!

meer positiviteit

Geef positiviteit door
Regelmatig kom je wel een moment tegen dat het gepast is een kaartje te sturen. Verjaardagen, zomaar een lief woord, iemand beterschap wensen, random briefjes voor iemand achterlaten op kantoor.. Maak je tekeningetjes op een kaartje en geef het door! Zo beur je iemand anders op en krijgen je krabbels een doel.

Verzamel in een boek
Heel leuk alle losse krabbels, maar als je het dan toch niet kunt laten, maak er dan in ieder geval een geordend geheel van! Verzamel je schetsen in een boek en maak er een mooi kunstwerk van.

meer positiviteit

Waar bewaar jij jouw reminders voor positiviteit?

Author Description

No Responses to “Creativiteit voor meer positiviteit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*