Op mijn verlanglijstje

Het is nauwelijks november of mijn hoofd denkt al aan december. De maand van gezelligheid, leuke versiersels en lekker eten. Natuurlijk ook de maand van een mooi verlanglijstje maken voor de goedheiligman of voor onder de kerstboom. Ik heb de folders al eens grondig doorgenomen en de winkels eens afgestruind. Daarna kwam ik op deze spulletjes die zeker op je december wishlist moeten komen staan.

Wat dacht je van deze relax outfit? Deze jurk is perfect voor een koude dag. Legging er bij aan en gewoon niet de deur uit gaan vandaag. Ik kwam dit juweeltje tegen bij de Hunkemöller en moet echt zeggen: Ik heb nog nooit zo een zachte trui gevoeld. De hele trui is fluffy en knuffelig. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Dit is de perfecte knuffel trui en hij ziet er ook nog best wel fashionable uit voor een huisoutfit!

Ook leuk voor op je verlanglijstje is dit boek van Meik Wiking. Zijn eerste deel ‘Hygge’ was een wereldwijde bestseller en nu komt hij met een nieuw boek voor de decembermaanden. ‘Lykke’ gaat over het vinden van Deens geluk en het gelukkig zijn over de hele wereld. Nou geloof mij, met dit exemplaar in de kast worden we alleen al een stuk gelukkiger. Het boek bevat net al de vorige versie vele mooie foto’s en goede bruikbare tips. De kaft is een prachtig extraatje waardoor dit boek niet zal misstaan op je salontafel. ‘Lykke’ is precies op tijd in de winkels voor de decembermaand en dat kan geen toeval zijn.

Verder staan op mijn lijstje vooral dingetjes die ik nodig heb voor mijn studie en in huis. Best wel saai dus maar wel een goede tip als je normaal niet zo goed uitkomt met je budget. Zo heb je toch de spulletjes die je nodig hebt, maar houd je ook wat over. Misschien kun je dit wel gebruiken om voor iets moois te sparen, of heb je zo een extra buffer voor de kerst. Kun je toch een leuke outfit kopen of een dinertje geven aan vrienden. En dat dinertje, dat is volgens Wiking dan weer heel goed voor je geluksgevoel.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “Op mijn verlanglijstje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*