Mijn favo sinterklaassnacks

Of je sinterklaas nu viert of niet: het kinderfeest is in ieder geval een goede smoes om lekker de keuken in te duiken op koude herfst dagen. Van pepernoten uit de winkel tot eigen baksels, ik zette mijn favoriete sinterklaassnacks op een rijtje!

Pepernoten van Van Delft

Misschien ben jij wel gezegend met een pepernoten winkel van Van Delft. Dan weet je ongetwijfeld dat je hier de lekkerste pepernoten kunt krijgen. Je kunt hier werkelijk alle smaken pepernoten krijgen.  Mijn persoonlijke favoriet zijn de kwark-kers pepernoten, een echte aanrader. Heb je nou geen Van Delft in de buurt,  denk dan eens aan bijvoorbeeld de Hema.  Zij hebben ook dit jaar weer pepernoten in verschillende smaken.


Bron: Foodlies.nl

Speculaaskoeken

Wat is er fijner dan een middag de keuken in duiken. Door het hele huis de geur van vers gebakken koeken. Daarna lekker sinterklaas vieren met deze heerlijke speculaaskoeken van Foodlies. Ze zijn niet zo zwaar als de gemiddelde grote koek, want je maakt ze uit een lekker luchtig beslag. Een beetje amandelschaafsel er op voor de extra crunch en jij heb de perfecte koek voor bij een grote kop warme chocolade melk.


Bron: Brendakookt.nl

Kruidnoten Rocky Road

Deze snack is té lekker om niet te delen. Je hoeft geen keukenprinses te zijn, je hoeft niet te bakken en er hoeft geen oven ingeschakeld te worden. Het enige wat je nodig hebt zijn pepernoten, schuimpjes, boter en chocolade. Wat wil een mens nog meer? Super lekker om te delen tijdens een gezellig middagje met vriendinnen, maar ook heel geschikt om jezelf te trakteren na een lange dag. Deze kruidnoten rocky road mag niet missen in mijn lijstje van perfecte sinterklaas snacks.

Genoeg lekkere sinterklaassnacks om op tafel te zetten in aanloop naar het feest van schoentjes (of pumps) bij de kachel en een zak vol cadeaus. Dit jaar vier ik sinterklaas gezellig met familie en vrienden. Ik weet in ieder geval wat ik mee ga nemen om het een nog mooier feest te maken. Kom maar op met die chocolade melk met slagroom en al die sinterklaassnacks!

Wat is jouw favoriete sinterklaassnack? 

Lisa Marijke (85 Posts)

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb


Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “Mijn favo sinterklaassnacks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*