Mijn goede voornemen

Een nieuwjaar voelt voor mij altijd als een nieuw hoofdstuk in een boek. Nog geen idee wat er allemaal te wachten staat, maar vol frisse energie om aan nieuwe avonturen te beginnen. Ook is het het moment om terug te blikken op vorig jaar en eens te bedenken wat ik meeneem naar 2018 en wat ik achterlaat. Lief Leven vat met deze krachtige zin alles samen:

”Een nieuw jaar met nieuwe kansen, laten we de sterren van de hemel dansen!”

Niet te veel piekeren over wat er wel (of niet) komen gaat en vooral doen wat goed voelt en waar ik plezier aan beleef. Quality time met mijn liefde, familie & vrienden staat voorop. Genieten van alledaagse dingen, dankbaar zijn voor wat je hebt, dromen over wat je nog wil en herinneringen maken waar je nog heel lang blij van wordt. Ook op werkgebied is dit een belangrijke pré: doen waar je energie van krijgt, met plezier naar kantoor gaan, hard werken en met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Oh en blijven genieten van mooie kleding & donuts, dat hoort er ook een beetje bij. Mijn nieuwe velvet jasje met bloemen is meteen een goed statement item. Cheers!

Heb jij nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Mijn goede voornemen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*