Mijn leven over 10 jaar

Al van jongs af aan was het duidelijk dat ik een dromer was. Ik zat nu eenmaal graag in mijn eigen wereld, waar alles mogelijk was en fantaseren werd gezien als een hele serieuze job. Nog steeds heb ik zo mijn momenten dat ik mij terugtrek en dan komt de dromer in mij weer naar boven. Dromen over de toekomst, over de mooie reizen die ik nog wil gaan maken en om ooit samen met mijn lief in ons droomhuis te gaan wonen. En ja, als het even kan is daar ook een baby welkom. Die mag dan, samen met mij, op een schapenvacht voor de open haard liggen, aldus vriendlief. 

Een plaatje creëren die jou aanspreekt, zonder rekening te houden met wat realistisch is. Even de grote boze wereld buitensluiten en je alleen maar focussen op wat je zelf graag zou willen. Het liefst met een glas wijn in de hand en een zonnetje op je gezicht. En zo kwam het dat ik weer eens aan het dromen en fantaseren was. Dit keer over mijn ideale droomhuis. Visualiseren is o zo belangrijk, als ik mijn moeder moet geloven en dus is dat dromen zo zinloos nog niet.

De plek

Mijn droomhuis komt te staan op een plek waar vrienden en familie binnen een straal van 10 km te vinden zijn. Dat is eis numero uno en een hele belangrijke want zij zorgen er uiteindelijk voor dat een huis een thuis is en dat die grote tafel gevuld wordt met niet alleen maar hapjes en drankjes, maar ook met fijn gezelschap. Als het even kan is de stad op loopafstand, maar wonen we wel op de rand zodat je niet middenin de drukte en hectiek zit.

Het huis

Een vrijstaand huis, niet te groot en niet te klein. Met een tuin waar ruimte genoeg is voor gezellige zitplekken en de zon de hele dag schijnt. Een grote leefkeuken met een eiland zodat iedereen kan aanschuiven tijdens het koken en bakken, want sowieso dat ik mij in deze keuken ineens ontpop tot heuse chefkok én taartenbakster. Een open haard in de woonkamer en veel, heel veel ramen zodat er altijd licht in huis is.

Een Scandinavische inrichting, zoals ik het al eerder in mijn blog over had hier en hier, met een donkergroene velvet stoel in de woonkamer, een marmeren salontafel en een wollen kleed. Boven vind je onze master bedroom met een heel groot boxspring bed voor ons tweeën. Daarbij worden wij graag wakker met de juiste lichtinval, waarbij onze VELUX gordijnen ons daar perfect van voorzien. De badkamer heeft een groot bad waar je U tegen zegt (mocht je tegen het bad willen praten) zoals bij sanitairshop.

Leven

Vriend S en puppy Liv mogen natuurlijk mee naar het droomhuis. Onze dierbaren komen regelmatig over de vloer voor een kopje koffie (en die verse taart), borrels en etentjes. Er wordt nog een hond aan ons leventje toegevoegd en dáárna komt er een beeby om het gezinnetje en droomhuis compleet te maken. En we knuffelen, borrelen, lachen, wonen en reizen nog lang en gelukkig!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

4 Responses to “Mijn leven over 10 jaar”

 1. 18/03/2017

  Kim Reply

  Mooie dromen heb je! Het enige waar ik nu van droom is een eigen plekje. Hier ben ik echt enorm aan toe.

 2. 18/03/2017

  Sonja Reply

  Oh, heerlijk zo wegdromen!!

 3. 18/03/2017

  Esmee Reply

  Mooi! Altijd belangrijk om te blijven dromen… wat zou het gaaf zijn als je hier over tien jaar op terug kan kijken en je in je dromen geslaagd bent :-)

 4. 20/03/2017

  Anna Reply

  Hele mooie dromen! Ik schrijf ze altijd op, zodat je het later nog kunt teruglezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*