Mijn Netflix tips

Heel af en toe (en dan ook echt héél af en toe), vind ik het helemaal niet erg wanneer het regent, waait en onweert in de zomer. Dan is het namelijk automatisch tijd voor een bankhang avondje met le boyfriend en die zijn altijd bijzonder fijn. De ingrediënten? Jijzelf, eventueel gezelschap van je lief, vriendin, hond of kat, Ben & Jerry’s en Internet en TV.

Qua ingrediënten kan ik nog wel even doorgaan trouwens hoor want eigenlijk moet de houtkachel tijdens deze avond ook aan, een fles wijn is welkom, evenals olijfjes en toastjes (met brie!). Oh en mocht je je afvragen waar de combinatie TV en internet goed voor is, kan ik kort zijn: Netflix. Wij kijken zelden nog televisie, want zijn verslaafd aan het gemak en de ruime keuze aan series en films. Geen reclames tussendoor, kijken wanneer je wilt, pauzeren als je moet plassen óf de hapjes moeten worden aangevuld en bingewatching voor het leven. Ik zou niet meer zonder kunnen!

netflix tips

Favoriete Netflix series

Wij zijn hier thuis dol op spanning, misdaad en drama dus mocht hier ook jouw voorkeur liggen, moet je zeker even deze tips opslaan in je lijst. Succes gegarandeerd!

1.  The Missing II

Hele spannende serie over vermiste meisjes. De personages, de opbouw, de omgeving; alles klopt.

2. Homeland

Deze serie heeft waarschijnlijk geen toelichting meer nodig, maar mag zeker niet ontbreken in dit rijtje. Carrie heeft mij maandenlang in haar greep gehad en dat was niet alleen tijdens het kijken van Homeland. En dat zegt genoeg denk ik. ;)

3. The Bridge

Scandinavische series zijn wat mij betreft echt the bom. Niet alleen vanwege het coole taaltje en de prachtige natuur, maar ook vanwege de spanning en humor. The Bridge heeft het allemaal.

Oh en wanneer je even geen zin hebt in moorden en bloed, want eerlijk is eerlijk; als de man uit huis is, kijk ik dit vaak niet, is daar altijd nog Gossip Girl. Of Girlboss. Mocht je fan zijn van ietwat zoete romantiek dan is Chesapeake Shores een aanrader.

Houd jij ook zo van bankhangen op z’n tijd? En wat zijn jouw favoriete series? Ik ben benieuwd!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “Mijn Netflix tips”

  1. […] Zet een heerlijk muziekje aan, een paar lekkere snacks binnen handbereik en regel een date met je favoriete Netflix serie. Daarna kun je zelf een home-spa maken of een fijn boekje lezen. Een masker op, of gewoon het bad […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*