Waar ik vrolijk van word

Mijn studie en werk gaan bijna weer beginnen, daarom is het nu wel even goed om wat dingen op een rijtje te zetten waar ik vrolijk van word. Soms maken de kleine dingen in je leven je het aller gelukkigste. Nou dat werkt bij mij dus net zo! De zon op mijn huid, de geur van gras en de wind door mijn haren als ik fiets. Toch zijn er een paar specifieke dingetjes waar ik wel heel vrolijk van word.

Mijn nieuwe neon-roze schoenen

Het was liefde op het eerste gezicht. Anouk schreef al een compleet artikel over metallic loafers, maar deze neon-roze beauty’s maken alles waar wat er in het artikel staat. In het voorjaar had ik ze al gespot, maar ze vielen behoorlijk buiten mijn budget. Dus ik zocht heel wat webwinkels af, naar een goedkope namaak versie. Helaas waren ze het allemaal net niet. Tot ik gisteren in de zelfde winkel liep en de sale was begonnen. Met maarliefst 60% korting, kon ik deze pareltjes opeens wel betalen! Het lange wachten is beloond. Ik ben helemaal gelukkig met mijn schoentjes!

De planning voor mijn periode is af

Noem mij een control-freak, dat mag gewoon. Ik word echter gewoon heel erg vrolijk van een planning die goed loopt. Voor mijn studie en mijn werk staan alle dingen die moeten gebeuren, nu in een mooi lijstje. Gesorteerd op data en noodzakelijkheid. De komende tijd kan ik zonder stress door het leven (dit is in theorie, de praktijk is even afwachten) want alles gaat op rolletjes lopen.

Nieuw vrijwilligers werk

Zoals al eerder vertelt ben ik verhuisd. Dit neemt ontzettend veel leuke dingen met zich mee. Een nieuw interieur, nieuwe mensen om te ontmoeten en een nieuwe omgeving. Vrijwilligerswerk deed ik al jaren, maar nu in een nieuwe omgeving. Ik ga een nieuwe uitdaging aan en ga met mensen op leeftijd lekker bakken, koken en knutselen. Een hele verantwoordelijkheid, maar ik heb er vooral heel erg veel zin in. Je zult dus ongetwijfeld meer recepten vanaf mijn kant gaan zien de komende periode, want ik zit vol inspiratie!

Al met al heb ik dus ontzettend veel leuke vooruit zichten. Terwijl ik mijn met roze wolkjes door mijn goed geplande studietraject loop, daardoor tijd over heb om recepten uit te zoeken voor mijn nieuwe vrijwilligerswerk, droom ik lekker verder ;)

Waar word jij vrolijk van? 

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “Waar ik vrolijk van word”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*