Fotoboek vakantie BALI

Klaar voor nog een jubel verhaal over Bali? Dit keer wel met een iets andere insteek hoor, wees gerust. Tijdens onze reis hebben we (hoe kan het ook anders) aardig wat foto’s gemaakt. In huis hebben we al een muur met tien polaroids van mooie vakanties maar wanneer we de hoogtepunten van Bali hier ook nog bij moesten hangen, zou het hele huis versierd zijn. En dat was net niet de bedoeling.

Ik vind het heel leuk om foto’s van leuke herinneringen een plekje te geven in huis. Zo zie je ze een stuk vaker voorbij komen dan op je telefoon en roept het direct warme gevoelens naar boven. Al gauw waren we het er over eens dat we voor Bali iets meer moesten uitpakken en dus besloten we een fotoboek te laten maken.

Een koffietafel waardig fotoboek

Bij Fotofabriek ging ik aan de slag met een hardcover op A4 formaat. Zou hebben we goed de ruimte om foto’s (en wat tekst) kwijt te kunnen. Ook was het voor mij wel een harde eis dat het een mooi boek zou worden qua vormgeving zodat je al blij wordt als je ernaar kijkt. Nu is dat niet zo heel lastig met zoveel mooie foto’s van een prachtige reis, maar toch.

Ik ben héél blij met het resultaat en het is precies zo geworden als ik hoopte. Doordat ik heb gekozen voor een marmeren wallpaper als achtergrond (zowel op de cover, achterkant als in het boek zelf) ziet het boek er sowieso al gaaf uit. Aan alle foto’s heb ik een kader toegevoegd voor de continuïteit en ook nog een toepasselijke quote om het wat meer te laden. Ik heb het boek opgesplitst in vier delen omdat we op vier verschillende plekken zijn geweest. Zo kunnen we iedere keer als we het boek erbij pakken opnieuw onze reis beleven!

  

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Fotoboek vakantie BALI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*