Ik ga op reis en neem mee…

Jihaa de vakantieperiode is aangebroken! Ik ben dol op de zomer en ondanks dat ik nu geen acht weken vakantie heb zoals ‘vroegah’, geniet ik extra van de vele ijsjes, barbecues, vitamine D momenten en terrasjes in de avonduren en weekenden.

Desondanks kan ik niet wachten tot de échte vakantie aanbreekt; in oktober 2.5 week naar Bali met mijn lief. Zonder concreet plan lekker doen waar we zin in hebben en ter plekke onze route bepalen. Zo’n heerlijk vooruitzicht! Omdat het nog zoooo lang duurt heb ik tussendoor ook nog even een tripje geboekt. Samen met vriendin S. vlieg ik volgende week vrijdag naar Corfu voor 5 dagen zon, zee, strand en he-le-maal niks.

Heel veel bagage heb je niet nodig voor vijf dagen op een plek waar het 35 graden is. Tenminste, dat zou je denken. Ieder jaar ben ik weer (veel te) druk met bepalen wat de inhoud van mijn koffer wordt. Dit jaar is het een waar feestje om mij hier mee bezig te houden, want ik heb een SuitSuit Fab Fifties koffer gekregen van fonQ. En hij is roze!!! Happy de peppy me. Benieuwd wat ik allemaal mee neem? Bekijk het hier:

Schermafbeelding 2017-07-28 om 15.13.30

De SuitSuit koffer is zo mooi dat het een perfecte accessoire is voor op reis. En na die tijd is het trouwens ook een aanwinst voor je interieur, want je wordt gewoon blij als je er naar kijkt. Komt nog eens bij dat deze koffer bijzonder prettig is in gebruik omdat hij tegen een stootje kan, licht van gewicht is en voorzien van een cijferslot. Niemand die aan mijn SuitSuit komt!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Ik ga op reis en neem mee…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*