Mijn nieuwe reismaatje

Tijdens onze citytrip naar Boedapest drong mijn moeder er (voor de zoveelste keer) op aan om eens een rugzak mee te nemen, in plaats van mijn gebruikelijke koffer. Oké oké, voor die paar dagen is een koffer inpakken wat overdreven en bovendien is het ook niet heel ideaal om de hele tijd met zo’n ding op pad te zijn. En ik moet toegeven; die rugtas beviel inderdaad héél goed. 

Omdat vriendlief en ik pas in oktober op vakantievakantie gaan (met gróóóte koffer), hebben we ons voorgenomen om in het voorjaar en de zomermaanden af en toe een (lang) weekend weg te gaan. Nu ben ik oud & wijs genoeg om niet weer met een giga koffer te gaan lopen sleuren als het niet nodig is en dus komt mijn nieuwe reismaatje als geroepen.

Mijn nieuwe aanwinst

De Herschel Rugzakken hebben het eigenlijk allemaal: een mooi uiterlijk, handige indeling en verkrijgbaar in heel veel toffe kleuren. Ik ontving de tas uit de Little America Offset collectie in de kleur Deep Lichen Green Stripe en ik geloof niet dat ik ooit zoveel complimenten over een tas heb ontvangen.

De tas is groot, maar niet lomp en heeft verschillende vakken waardoor zelfs de grootste rommelkont (hallo, here I am!) overzicht kan houden. Afgelopen weekend zijn mijn nieuwe reismaatje en ik samen op de boot gestapt naar Ameland. Perfect voor een weekendje weg! Hij gaat mee naar de sportschool, mee boodschappen doen en natuurlijk mee op de volgende stedentrip.

Schermafbeelding 2017-05-01 om 21.50.33 Schermafbeelding 2017-05-01 om 21.50.21 Schermafbeelding 2017-05-01 om 21.49.54

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Mijn nieuwe reismaatje”

  1. Oh dit lijkt me een erg fijn ding voor een korte vakantie!

  2. 02/05/2017

    Anna Reply

    Hele mooie rugtas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*