Wanderlust

Ongeveer een half jaartje geleden begon het te kriebelen. Ik wilde reizen. Ik wilde meer zien van de wereld en er lekker op uit trekken. Ik heb last van wanderlust! Het is nu nog geen 2 maanden geleden dat ik terug kwam van mijn vakantie in Italië, maar dezelfde dag nog wilde ik alweer weg. Ik begon het internet af te struinen en te dromen over allerlei mooie plekken op de wereld.

Al snel werd het eerste tripje na de zomervakantie gepland: over 3 weken ga ik naar Lissabon! Deze mooie, kleurrijke stad op de heuvels van Portugal trok al een tijdje mijn interesse en door alle mooie Pinterest-plaatjes kwam deze stad dan ook bovenaan mijn reizenlijstje. Zie hieronder wat er nog meer op mijn reizenlijstje staat!

Londen

Londen zie ik als zo’n stad die je gezien moét hebben, net als Parijs bijvoorbeeld. Op dit moment staat deze stad bovenaan mijn lijstje (na Lissabon natuurlijk) en ik zou er graag in december heen willen!

Een tropisch (ei)land

Voor de voorjaarsvakantie staat een tropische vakantie op de planning met m’n vriend. Er zijn een aantal tropische bestemmingen die op mijn lijstje staan: Curaçao, Aruba, Bali, Sint Maarten, Mauritius, Dominicaanse Republiek, Thailand. Helaas vereisen sommige van deze bestemmingen aardig wat spaargeld en is de keuze dus nog niet gemaakt! Dit haalt echter niet weg dat ik er ooit wel een keer heen wil ;)

Eilandhoppen in Griekenland

Santorini, Mykonos, Zakynthos; deze super mooie eilandjes staan bekend om de vele witte huisjes met blauwe koepeltjes en de gezellige sfeer in de smalle straatjes. Volgende zomer wil ik graag in een aantal weken deze eilanden verkennen!

Amerika

Ook Amerika mag natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken. Eerst moet en zal ik New York City bewonderen. Florida zal daarna hopelijk volgen, maar ook de westkant met onder andere Las Vegas, Los Angeles en San Francisco zullen zeker een keer bezocht worden!

En Rome, Ibiza, Hawaii… mijn reizenlijstje wordt uiteraard nog vele malen herzien en aangevuld met mooie plekken! Maar hopelijk gaan er ook zo snel mogelijk veel landen en steden afgestreept worden wanneer ik deze heb bezocht :)

Heb jij al veel gereisd? En heb je nog tips waar ik écht heen moet? Laat het me weten!

Author Description

Hi! Ik ben Amber en op Verrassend Genoeg deel ik mijn interesse voor onder andere mode, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel leesplezier! Zien wat mij nog meer bezighoudt? Volg me dan op instagram: @amberdouma_

5 Responses to “Wanderlust”

 1. 22/09/2016

  Anna Reply

  Yesss, goede lijst! Heel veel van deze plekken zou ik ook nog weleens willen zien. Wat is de wereld toch mooi <3.

 2. 22/09/2016

  Sonja Reply

  Fijn he, zo wegdromen bij waar je nog allemaal heen wilt..?:) Bij mij staat Londen ook hoog op m’n lijstje, maar ook Indonesië. Volgens mij is het daar prachtig mooi!

 3. 23/09/2016

  Kim Reply

  Vorig jaar was ik in Lissabon, is echt een leuke stad! Als je tips nodig hebt, let me know!

 4. […] anderen, heb ook ik onlangs deze fijne stad bezocht. Hiermee kon ik de eerste stad van mijn ‘wanderlust reizenlijstje’ […]

 5. […] dat reizen komen we gelijk op het tweede puntje. In mijn blog over wanderlust schreef ik al dat ik super graag meer wil gaan reizen. Eind februari staat er een heerlijke vakantie […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*