10 gedachtes tijdens een verhuizing

Inmiddels woon ik een kleine maand met mijn vriend in ons appartement. De verhuizing heeft met klussen en inrichten ruim 4 dagen geduurd, volgens mij erg netjes! Toch zijn er van die typische gedachtes die door je hoofd schieten tijdens een verhuizing. 

1. “Tja, waar te beginnen?”, één van de eerste gedachtes na het krijgen van de sleutel.

2. “Moet ik echt nog al die muren afplakken en schoonmaken? Wat een niet-voldoenend werk.”

3. “Oei! Die donkergroene kleur muurverf ziet er niet zo uit zoals die op het kaartje stond. En gaan al die lelijke strepen wel weg? Heb ik het niet verpest?” Natuurlijk moet dat gewoon opdrogen, maar je houdt wel een beetje je hart vast.

4. “Heb ik echt zoveel spullen? En vooral zoveel accessoires? Stonden die eerst allemaal op één kamer? Gaat dat allemaal passen in de aanhanger?”

5. “Oké de spullen zijn op de plek van bestemming aangekomen. Nu nog alles naar boven op tweehoog. Thank god dat er een lift is.”

6. “Neeee, moeten er nog meer spullen bij? Hoe gaat dit ooit opgeruimd worden?” Ik had net al mijn eigen spullen in het appartement gezet en dat zag er al als een ontplofte bende uit. Toen moesten de spullen van mijn vriend allemaal nog komen. Toen alles bij elkaar stond, leek het alsof het nooit ging passen. Nu alles gewoon in kasten zit, hebben we meer dan genoeg ruimte.

happy new home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. “Worden de stoelen en andere spullen wel echt vandaag geleverd? Als ik de bel straks maar hoor.”

8. “Gelukkig dat ik een vriend, familie en vrienden heb die verstand hebben van klussen.” Echt technisch inzicht ontbreekt bij mij namelijk, maar met instructies kom je een aardig eind.

9. “Kan ik al beginnen aan het leukste gedeelte van de verhuizing?” Het inrichten zelf dus. Geen verrassing na al die interieurposts toch?

10. “Het begint er langzaam op te lijken!” De meubels stonden niet meer schots en scheef door de kamer, de dozen werden langzaamaan één voor één weggewerkt en de rommel kon de prullenbak in.

Natuurlijk moeten nu nog de puntjes op de i worden gezet, maar ik ben al heel blij met hoe we er nu bij zitten. Als het vooral om extra verlichting, planten en muurdecoratie gaat en het uitruimen van de laatste doos met spullen mogen we niet klagen toch?

Herken jij je in één van deze gedachten tijdens het verhuizen?

Author Description

Wordt gelukkig van schrijven en is verder gek op reizen, koken, Scandinavische interieurs, lipsticks en fashion.

No Responses to “10 gedachtes tijdens een verhuizing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*