Adverteren

Goed nieuws! Het is mogelijk om te adverteren bij Verrassendgenoeg.nl. We proberen elke adverteerder een aanbod op maat te doen, dus we communiceren hier geen prijzen. Dit zijn de mogelijkheden:

Advertorial

Een artikel dat door u wordt aangeleverd kan tegen betaling op onze website komen te staan. U kunt kiezen of deze gewoon meeloopt in de flow van de artikelen, waardoor het vanzelf naar beneden verdwijnt en tenslotte op andere pagina’s komt te staan, of u kunt ervoor kiezen iets extra te betalen voor een vaste positie op de homepage voor een bepaalde tijd.

Voorwaarden: de tekst moet passen bij de rest van de website, wij kijken alleen nog of er geen spelfouten in staan (we houden van correct geschreven teksten). Verder levert u zelf een korte omschrijving aan en een logo, voor in het biografieblokje onder het artikel. Er moet ook minimaal 1 afbeelding worden aangeleverd.

Banner

We bieden op dit moment een aantal bannerposities aan. U kunt deze aanleveren als afbeelding (jpg of gif) of in HTML (embed-code bijvoorbeeld). Standaard frequency is 3. Klikrapportage (basic) beschikbaar.

Headerpositie:
Net onder het menu bestaat er een optie om een banner van 800×90 pixels te laten zien. Deze verschijnt op alle pagina’s.

Sidebar:
Naast alle artikelen kunt u een banner tonen van 300×250 pixels. Deze verschijnt niet op de homepage. Op dit moment is het nog niet mogelijk om op specifieke artikelen te targetten, maar daar wordt aan gewerkt.

Neem voor meer informatie even contact op en leg daarbij uit wat u wilt. Behalve bovenstaande opties valt er altijd te praten over creatievere uitspattingen.

Disclaimer

Wij plaatsen geen artikelen/advertorials/banners die mogelijk aanstootgevend kunnen zijn (en dat beoordelen we zelf). Tevens plaatsen wij niets wat gokken, kansspelen of andere spellen voor volwassenen promoot. En uiteraard plaatsen wij ook geen seksueel getinte content. Kortom: alles voor 18+ kunt u hier niet kwijt. Wij willen graag een website voor alle leeftijden zijn.