10 keer zomerkriebels!

Ondanks dat we soms zitten opgescheept met regen, veel regen, is de zomer binnen handbereik. We genieten we van alle zonnestraaltjes die ons leven binnen komen en om helemaal in de mood  te komen; tien fijne zomerkriebels!

1. Vakantieplannen maken! Op zoek gaan naar de mooiste bestemmingen en eenmaal geboekt, voorpret beleven door heerlijke Instagram en Pinterest foto’s van het gekozen vakantieland.

2. Het genot van urenlang op het terras met fijn gezelschap. Wijntjes drinken, lekker eten, goede gesprekken en mensen kijken. Het ultieme zomergevoel!

3. Festivals. Feestjes zijn natuurlijk altijd goed en al helemaal als deze plaatsvinden in de buitenlucht met heel veel relaxte mensen om je heen. Goede muziek, biertje erbij en genieten maar!

4. Het strand mag niet ontbreken in dit rijtje! Ook in eigen land hebben wij genoeg mogelijkheden om heerlijk uit te waaien met of zonder liefde. Maar het liefst met natuurlijk.

5. Bij een nieuwe zomer, hoort een nieuwe garderobe. Of op z’n minst een aantal nieuwe items waar jij de hele zomer blij van wordt. Op mijn lijstje staat zeker nog een nieuwe bikini, alles met streepjes (love streepjes!) en een witte katoenen blouse.

6. Een picknick is gemakkelijk, goedkoop en staat garant voor gezelligheid. Even langs de supermarkt voor de nodige hapjes en drankjes, kleedje mee en heerlijk languit.

7. Soms is het heerlijk om even alleen te zijn. Met een goed boek in de tuin, kan soms de perfecte besteding zijn van een zomerdag.

8. Op dagen dat de weergoden ons iets minder goed gezind zijn, kunnen we altijd nog terug verlangen naar vorig(e) zomer(s). Herinnering ophalen met je reisgezelschap en de leukste verhalen komen weer boven. Met foto’s erbij natuurlijk extra leuk.

9. Breng eens een bezoekje aan een onbekende stad! Pak de trein (of auto) samen met vriendinnen en dwaal rond door een onbekende omgeving. Ontdek nieuwe terrasjes, leuke parken en interessante winkeltjes.

10. Sport! Heerlijk om te gaan zwemmen, skeeleren, fietsen of hardlopen in de zomer. En ook nog eens heel goed voor ons bikini proof body.

11. Sorry, maar deze mocht niet ontbreken: BARBECUE! Want geen zomer zonder veel barbecues. Verzamel je vrienden, maak de lekkerste salades en sla goed vlees in. Love zomeravonden!

Schermafbeelding 2014-05-28 om 11.50.47

Anouk van Eldik (606 Posts)

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.


Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “10 keer zomerkriebels!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*