Het nieuwe jaar beginnen met de Beauty Balance Boost-week

Het is bijna zover, 2016 loopt ten einde en een nieuw jaar staat voor de deur. En ja, bij een nieuw jaar horen goede voornemens. Ik heb het echter nooit zo met de goede voornemens. Want waarom niet gewoon nu beginnen met afvallen, stoppen met roken of beginnen met iets wat je al zolang wilt?! Maar ik moet toegeven, een nieuw jaar biedt nieuwe kansen en ik ben wel klaar voor een frisse start. Hoe ik dat aan ga pakken? Met de Beauty Balance Boost-week van Tom Sebastian (dé make-up en hairstylist)!

Met dit koude, gure en grauwe weer en wat hormonale schommelingen ben ik wel toe aan een beauty-boost en ik was al een tijdje op zoek naar een manier waarop ik dit het beste kan doen. Het is algemeen bekend dat wanneer je goed voor je binnenkant zorgt, je dat zult zien aan de buitenkant, maar met de laatste dagen van het jaar vol lekkernijen is het soms lastig om hier vol op te focussen. En misschien spreek ik mezelf nu een beetje tegen, maar de eerste week van een nieuw jaar (wanneer de feestdagen voorbij zijn) is natuurlijk wel het beste moment om hiermee te beginnen.

En nu wil je natuurlijk weten wat die Beauty Balance Boost-week precies is én wat je er aan hebt. In deze week draait het om het zorgen voor je binnenkant, omdat je dat terugziet aan de buitenkant. Elke ochtend wordt je wakker met een mail van Tom met een opdracht of oefening. Die zorgt dat je zonder stress maar met energie aan 2017 begint. Binnen een week voel je je weer als herboren door handige tips en trucs die je kan toepassen in je dagelijkse bezigheden.

Waarom zou je meedoen?

Heb je geen idee welk product bij je huidtype past of welke kleuren geschikt zijn voor jou? Draag je al meer dan 5 jaar dezelfde make-up, raak je daarom wel eens gestrest over je uiterlijk en heb je daarom behoefte aan een natuurlijke en eenvoudige kijk op schoonheid? Dan is deze topstart van het nieuwe jaar wellicht ook wat voor jou!

beautyboost

Pluspuntjes

Naast de hierboven genoemde redenen waarom je mee zou moeten doen aan deze boost-week, zijn er nog een aantal pluspuntjes die het benoemen waard zijn. Zo begint het op 2 januari (veel beter dan 1 januari, want kater, zondag, familiebezoekjes etc.), duurt het maar een weekje waardoor het gemakkelijker vol te houden is en zijn het gemakkelijke opdrachten die snel resultaat opleveren. Top!

Doe jij ook mee aan de boost-week? Of ga je op een andere manier met een boost het nieuwe jaar in? Let me know!

Author Description

Hi! Ik ben Amber en op Verrassend Genoeg deel ik mijn interesse voor onder andere mode, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel leesplezier! Zien wat mij nog meer bezighoudt? Volg me dan op instagram: @amberdouma_

No Responses to “Het nieuwe jaar beginnen met de Beauty Balance Boost-week”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*