Haar sneller laten groeien

Donderdag schreef ik al een artikel met alle voordelen van lang haar en omdat lange lokken zo fijn zijn, heb ik een aantal tips opgezocht om je haar sneller laten groeien. Dus ben jij nog niet gezegend met lange haren maar heb je ook geen geduld om de natuur zijn (ietwat slome) werk te laten doen? Help moeder Natuur dan een handje door met deze tips aan de slag te gaan!

Er zijn een aantal belangrijke voedingsmiddelen die de groei van je haren van binnenuit stimuleren. Ten eerste zijn amandelen een boost voor het groeien van je haar. Ze zitten boordevol biotine, wat er voor zorgt dat je haar super snel groeit. Daarnaast stimuleert het eten van avocado de aanmaak van collageen wat ervoor kan zorgen dat je hoofdhuid steviger en gezonder wordt. Dit stimuleert haargroei.

Gele paprika’s hebben 5 keer meer vitamine C dan sinaasappels en zijn daarmee een geweldige antioxidant voor het haar. Ook het eten van eieren stimuleert de haargroei, dit komt door de proteïne, biotine en vitamine B12. Ten slotte is het eten van zoete aardappelen een aanrader wanneer je je haar wilt laten groeien. Ze bevatten veel bètacaroteen, wat ervoor zorgt dat je hoofdhuid gezond blijft.

Benieuwd naar meer tips voor mooie lange haren? Lees hier het artikel van Lisa Marijke met het geheim voor mooi haar.

haar sneller laten groeien

Author Description

Hi! Ik ben Amber en op Verrassend Genoeg deel ik mijn interesse voor onder andere mode, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel leesplezier! Zien wat mij nog meer bezighoudt? Volg me dan op instagram: @amberdouma_

One Response to “Haar sneller laten groeien”

  1. 29/05/2016

    BySilke Reply

    Haha, dat van die gele paprika’s had ik nog nooit gehoord! en yay, heb er gisteren nog gegeten hehe. Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*