Herfst trend: Metallic lipstick

Het donkere weer is begonnen. De dagen worden korter, de truien worden dikker en de laagjes kleding worden talrijker. Yes yes, herfst komt er aan! Terwijl het misschien wat donker en somber is buiten, hebben we daar wat op verzonnen. De nieuwe trend van dit najaar is namelijk Metallic lipstick. Zo geef jij licht in donkere dagen en straal je door het regenachtige weer heen.

Back to the 90’s

Deze trend is perfect voor iedereen die net als ik, ontzettend van glanzend en glitter houdt. We gaan weer terug naar de 90’s. Waar eerst matte de trend was voor je lippen, gaan we nu door naar deze trend. Het maakt een neutrale make-up, tot een echte feest look. Ook als je iets zwaarder opgemaakt bent, maakt deze metallic lipstick het helemaal af. De matte make-upjes heb je wellicht nog in de kast liggen, maar die kun je ook nu nog gebruiken Zo zou je een matte oogschaduw, kunnen combineren met deze lippenstift. Zodat het niet too much wordt. De lipstick is namelijk een echte eyecatcher en heeft daarom niet veel extraatjes nodig.

Na de metallic loafers is dit een toevoeging aan je inboedel die je gewoon moet hebben voor dit najaar! En even voor de lange termijn… het zal je fantastisch staan tijdens het kerstdiner. Daar mag ik het echter van mijzelf nog niet over hebben, want dan loop ik te ver op de zaken vooruit.

Heb jij al je eigen metallic lipstick veroverd?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

One Response to “Herfst trend: Metallic lipstick”

  1. 05/10/2017

    Anna Reply

    Ik vind de look van metallic lipsticks echt super tof, maar ik weet niet of ik ze zelf durf te dragen haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*