Natuurlijke deodorant van DO2

Zweten doen we natuurlijk allemaal, maar dat deodorant helemaal niet zo goed voor je is, komt ook steeds vaker naar voren. Heel eerlijk gezegd ben ik mij er van bewust dat ik al mijn acties niet kan verantwoorden als het op milieubewust leven aan komt. Toch doe ik wel mijn best om toch het beste te doen en niet het makkelijkste. Toen ik dus van DO2 hoorde, een deodorant die bestaat uit natuurlijke stof, besloot ik deze te proberen!

Wat is het?

Do2 is een deodorant die volledig bestaat uit de stof aluin. Deze zorgt er voor dat je minder zweet maar dit vooral niet ruikt en laten we eerlijk zijn… Dat is toch precies het doel van deo? Ik heb de Deo Crystal stick geprobeerd. Je activeert de formule door de stick onder de kraan te houden. Ook maak je hem na gebruik weer schoon door af te spoelen en even droog te wrijven, super hygiënisch dus!

natuurlijke deodorant van do2

Mijn ervaring

Toch moet ik toegeven dat ik het eerst een gekke ervaring vond. De Crystal Stick is keihard en je hebt het gevoel dat je überhaupt niks opdoet omdat je niks ruikt; parfumstoffen zijn immers niet toegevoegd. Toch merk je wel degelijk verschil met het niet dragen van deodorant dus het werkt gelukkig wel.

Ook is de prijs wat hoger. Waar een gemiddelde bus Dove deodorant rond de drie euro kost, is de deo van Do2 rond de zeven euro. Zelf vind ik dat echter geen probleem meer nu ik heb gezien hoe lang deze sticks mee gaan. Ik gebruik de deodorant nu ongeveer een maand en er is slechts een heel klein beetje van de kristallen weg gesleten.

Conclusie

Ik ben dus super te spreken over deze natuurlijke deodorant. Geen parfum, alcohol, parabenen of andere toevoegingen waardoor het huidvriendelijk en hypoallergeen is. Mooie extra toevoeging is dat het ook niet op dieren is getest! Ik ben om en beveel dit product echt aan iedereen toe. Dit is een investering die het zeker waard is. Gelukkig zien steeds meer drogisterijen dit ook en is het steeds makkelijker te verkrijgen. Hoef jij dus niet helemaal naar Scandinavië hiervoor. Of wel natuurlijk… Dan is dit gewoon een mooie toevoeging aan je lijstje met beweegredenen.

Ga jij het ook proberen? Of heb je al ervaringen met DO2?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

One Response to “Natuurlijke deodorant van DO2”

  1. 22/06/2016

    Jamey Reply

    Ik heb er wel van gehoord maar nog niet geprobeerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*