Wonderolie voor je huid

Iedereen die mij een beetje volgt op Instagram of hier op de blog weet wel dat ik mij veel bezig houd met een gezonde levensstijl. En dat beperkt zich niet alleen tot veelal verantwoord en eerlijk eten, maar ook wat betreft huid- en haarverzorging gaat mijn voorkeur uit naar natuurlijke producten. Gewoon met ingrediënten die recht uit de natuur komen en waar geen troep en parfum aan toegevoegd is omdat dit nu eenmaal lekker ruikt.

Bij de titel wonderolie voor je huid was ik misschien zelf wel afgehaakt omdat ik niet zo geloof in producten die wonderen verrichten. Misschien omdat ik de afgelopen jaren al van alles heb gebruikt en er maar weinig wonderen werden verricht. Maar sinds kort heb ik Emu olie van supernaturals in huis en hoewel ik hier al veel positieve verhalen over had gelezen, heb ik dit product nog nooit eerder gebruikt.

wonderolie voor je huid

Wat is het?

Onder andere Oprah Winfrey is fan en niet dat dit nu meteen wat zegt, maar zo’n naam voegt toch altijd wat extra geloofwaardigheid toe. Emu olie bestaat voor 20% uit essentiële vetzuren (omega 3, 6 en 9) en het vertoont, in vergelijking met andere huidoliën, erg veel overeenkomsten met de structuur van de huid. Het helpt je huid fijn te laten voelen en wordt onder andere gezien als de natuurlijke anti-age crème. De olie is afkomstig uit de vetbult op de rug van een emoe.

Mijn ervaring

Ik heb een vrij vette huid en hierdoor was ik bang dat deze olie niet geschikt zou zijn voor mijn gezicht, maar dat valt gelukkig heel erg mee. De olie is gerafineerd en gefilterd waardoor het erg snel in trekt en zacht aanvoelt. Emu olie ondersteunt het natuurlijk herstellende vermogen van de huid en dat merk je direct. Mijn huid is soms wat onrustig en nu ik emu olie gebruik is dit veel meer onder controle. Plekjes verdwijnen sneller en omdat emu olie 100% natuurlijk en hypo-allergeen is, heb je ook geen last van irritaties.

Waren jullie al bekend met dit product? Of heb jij een ander wonderproduct? Let me know!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Wonderolie voor je huid”

  1. 19/07/2016

    Jamey Herben Reply

    Klinkt goed! Ik ken het nog niet

  2. 19/07/2016

    Rianne Reply

    Nog nooit van gehoord, maar klinkt wel als wondermiddel! Toch eens naar kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*