Boekentip: spannend en meeslepend

Het lezen van een goed boek blijft voor mij altijd het ultieme relaxmomentje. Lekker wegdromen bij een goed verhaal, zelf de beelden erbij vormen en nieuwsgierig worden hoe het nou afloopt. Speciaal voor jullie heb ik een prachtig boek uitgekozen dat zich afspeelt in een winterse setting, omdat het in maart nog lekker kan vriezen! Lees je mee?

‘Over bergen heen’, een zeer toepasselijke titel voor een verhaal dat zich afspeelt middenin een enorm berggebied. Ben en Ashley zijn vreemden van elkaar maar zitten uiteindelijk in hetzelfde schuitje omdat hun vliegtuig niet vertrekt door de slechte weersomstandigheden. Ze raken met elkaar aan de praat en besluiten met een privé vliegtuigje toch een stuk de goede kant op te gaan. Wanneer de piloot een hartaanval krijgt en het vliegtuigje tegen de grond slaat, zien de twee het somber in. Ashley en Ben zijn beiden gewond, maar Ben is nog in staat om allerlei overlevingsstrategieën vorm te geven. Middenin hun overlevingstocht bouwen de twee een hechte band op en lees je meer over hun persoonlijk leven.

Een hartverscheurend verhaal, enorm spannend en heel bijzonder. Meeslepend, waardoor je het tot de laatste letter wilt uitlezen!

Heb jij nog een leuke boekentip voor ons? Laat het ons weten!

Author Description

No Responses to “Boekentip: spannend en meeslepend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*