Tante! Handboek voor coole tantes

Tante worden is een bijzondere ervaring. Zeker als je voor de eerste keer tante bent. Alles van je ‘nieuwe’ neefje of nichtje is nieuw en superspannend! Het eerste lachje, tandje, woordje, stapje, de eerste schoentjes, logeerpartijtjes…Genoeg om een boek over te schrijven…

Er zijn zoveel speciale momenten. Ontelbaar veel. Er zijn dan ook ontzettend veel lieve en trotse tantes. Als je die tantes vraagt naar hun verhalen kunnen ze uren vertellen: herkenbaar, grappig, serieus en vertederend.

Een cadeautje voor coole tantes

Waarom een boek speciaal voor tantes? Er was nog niks voor tantes terwijl zij heel veel voor hun neefjes en nichtjes doen. Het handboek Tante! voor coole tantes staat boordevol tips en inspiratie voor tantes. In het boek vind je ook lekker veel herkenbare tante-anekdotes. Van hippe, creatieve, zorgzame en echte speeltantes. Al lezend merk je hoeveel tante zijn betekent. De onvoorwaardelijke liefde die je opeens voelt. Maar zo lees je ook over vrouwen die er bewust voor gekozen hebben om kindvrije tante te zijn.

Het boek Tante! is grappig, biedt inzicht, maar is bovenal een ontzettend tof cadeautje om aan je zus, schoonzus of beste vriendin te geven wanneer je zwanger bent. Door het boek te overhandigen zal je (schoon)zus trotser zijn dan trots en hoe leuk is dat? Ben je al tante? Of zelfs al meerdere keren tante? Ook dan mag dit kleurrijke en fleurige boek niet ontbreken in je boekenkast.

Korting

Tip: een preview vind je op de site van www.tanteboek.nl én met de kortingscode ‘anneliesje’ krijg je ook nog eens 3,50 korting als je bestelt via de site. De code ‘anneliesje’ kun je invullen bij je bestelling. Geldig tot en met 28 februari. Zolang de voorraad strekt.

Silvia de Haan (8 Posts)

Silvia de Haan, Utrecht, in steekwoorden: copy, concept, blogger, bestuurslid PR en Communicatie voor Terre des Hommes. Speelt Pianet N, saxofoon, dol op yoga, hardlopen, mode, boeken en doet graag een high tea samen met vriendinnen.


Author Description

Silvia de Haan, Utrecht, in steekwoorden: copy, concept, blogger, bestuurslid PR en Communicatie voor Terre des Hommes. Speelt Pianet N, saxofoon, dol op yoga, hardlopen, mode, boeken en doet graag een high tea samen met vriendinnen.

No Responses to “Tante! Handboek voor coole tantes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*